Több településen is legyőzte a Tisza a Fideszt Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Az idei európai parlamenti választás egyértelműen a Tisza Pártról szólt. A Magyar Péter vezette formáció teljesen átrendezte az ellenzéki térfelet és a kormánypártok egyértelmű kihívójává vált. Megyénkben több településen nemcsak megközelítették a Fidesz támogatottságát, de meg is haladták azt.

Tovább olvasom

Magyar Péter utoljára az ATV-ről

A Jászkunságban is áradt a Tisza. Rengetegen csak a felszínt látják (a kormányzati média pedig ezt kiemelkedő illetlenségként sulykolja is), ám a Tisza Párt vezére mélyebb magyarázatot adott a történtekre, miért viharzott ki a hétfő esti interjú legelején Magyar Péter. Külön érdekesség, amit Hadházy Ákos fűzött hozzá a történtekhez.

Tovább olvasom

Árad a Tisza Szolnok megyében is – Magyar Péter jelöltje legyőzte ifj. Pócs Jánost

Illés Gergő a következő négy évben Jászapáti polgármestere. Ő azon kevesek egyike, akik mögé hivatalosan is beállt a Tisza Párt, írja a 444. Vetélytársa a Jászság fideszes parlamenti képviselőjének a fia, ifjabb Pócs János volt, akiről mi is írtunk a közelmúltban, hogy szavazási segédlettel gyűjtötte a lehetséges támogatókat. A Tisza Párt még Békéscsabán állt egy polgármesterjelölt mögé, de ott közel 100 százalékos feldolgozottság mellett kijelenthető, hogy újraválasztották a jelenlegi, a korábbi Fidesz szakadás után függetlenné váló polgármestert, Szarvas Pétert, aki a szavazatok 61,6 százalékát szerezte meg. Illés Gergővel készült korábbi…

Tovább olvasom

Nagy nap ez a mai – választási vita lesz a közmédiában

Élő adásban fognak összecsapni az EP- képviselőjelöltek. 18 évvel ezelőtt fordult elő hasonló az M1-en, amikor 2006-ban, négy nappal a parlamenti választások előtt a köztelevízión vitázott Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök és legfontosabb kihívója, Orbán Viktor. 

Tovább olvasom

Pócs János szárnysegédjeit küldték Magyar Péter jászapáti fórumának lejáratására

Sejteni lehetett, hogy a Pócs János országgyűlési képviselő által uralt városban, Jászapátin nem marad „megtorlatlanul” Magyar Péter jelenléte. Alig telt el egy nap, máris eszközöltek egy vérbeli, rákosista propagandavideót. Azt állítják, Magyar „kiszemelt magának egy környékbeli srácot”, akibe belekötött, majd valaki az autójának a kerekét is leengedte. A „srác” egyébként tényleg környékbeli, Bozóki Imre és a megyei Fidelitas elnöke, jászteleki önkormányzati képviselőjelölt.

Tovább olvasom

Amíg Magyar Péter itt járt, Deutsch és Szalay a háborúpártiakról beszélt Szolnokon

A tegnapi napon Magyar Péter az országjárása következő állomásaként a megyeszékhelyen járt. Talán ki is jelenthetjük, Szolnokon ennyien még soha nem gyűltek össze egy politikai rendezvény miatt. Eközben a Fidesz EP-listavezetője, Deutsch Tamás a háborúpártiakról beszélt Szalay Ferenc polgármester társaságában.

Tovább olvasom

Szolnoki közösségi médiás helyi csoportból törölték a Magyar Péter érkezéséről szóló bejegyzéseket?

Többen is egyöntetűen erről számoltak be, kicsit fel is húzták magukat az önkéntes cenzúrán. Ugyanakkor egy Facebook-csoport adminisztrátora azt tesz, amit csak akar, ha szeretné Magyar Péter Szolnokra érkezését titokban tartani, akkor megteheti.

Tovább olvasom