Tiszafüred polgármestere is tiltakozik, arra kéri a kormányt, ne zárják be a vasútvonalakat

Hiszen előre megyünk, nem hátra. De augusztus elsejétől a vonatok tíz mellékvonalon (Jász-Nagykun-Szolnok megye is erősen érintett) már semerre sem mennek. A polgármesterek azonban megpróbálják rábírni a kormányt, hátráljon ki ebből a döntéséből.

Tovább olvasom

Kifütyülték a fideszes polgármestert, aki arról győzködte a lakosokat, hogy akkugyár-ellenes – videó

Ezen kívül magát védő beszédjének az volt az egyik fő vonulata, hogy őt is derült égből villámcsapásként érte a hír, hogy Fóton akkumulátorgyár épül. Miközben a városvezető kormánypárti. Vagy őt verte át akkor a Fidesz teljes vezetősége, vagy …

Tovább olvasom

Amikor a fideszes Nemzeti Sport alaposan beszól a fideszes polgármesternek

Az NSO állami tulajdonban van és nem kell hozzá tehetség, hogy megállapítsuk, teljes mértékben fideszes húrokat penget. Ezúttal azonban a fehérvári focira kritikát mondani merészelő, fideszes székesfehérvári polgármesterbe, Cser-Palkovics Andrásba szállt bele a főszerkesztő. Házon belüli csata a kormánypártnál.

Tovább olvasom

A fideszes polgármester sem ért egyet az önkormányzatokra kivetett szolidaritási adóval

Azoknál a megyeszékhelyeknél sem fenékig tejfel az élet, ahol kormánypárti a polgármester. Cser-Palkovics András kritizálja Orbánék lépését, mivel ez még jobban kivérezteti az önkormányzatokat, amik már így is minden forintot be kell, hogy osszanak a korábbi, szintén jelentős kormányzati elvonások miatt.

Tovább olvasom