Kubatov hátszele? – Kisújszálláson lenne polgármester a FradiMédia főszerkesztője

A leköszönő polgármester 2006 óta vezette a települést a Nagykun Polgári Kör és a Fidesz-KDNP színeiben, ráadásul 2019-ben mind a nyolc egyéni választókerületben az jelöltjeik nyertek. Az idei helyhatósági választáson ketten indulnak, Máthé Zsoltot a DK, a Jobbik és az MSZP támogatja, míg Szűcs Tamás, a FradiMédia főszerkesztője mögé a kormánypárt állt be.

Tovább olvasom

Ezért lehet legyőzhetetlen a választásokon Jászberény polgármestere, Budai Lóránt

Az utóbbi három alkalommal nemhogy nyert, de folyamatosan egyre nagyobb fölénnyel tudott győzni Budai Lóránt. Még egy időközi választást is be kellett iktatni, amikor politikai ellenfelei sikeresen megingatták városházi többségét, ám Budai azt végképp megsemmisítő különbséggel húzta be.

Tovább olvasom

Jelenleg nyolcan indulnának a polgármesteri címért Szolnokon

Szalay Ferenc kivételével, aki a mai napon tette ezt meg, az összes szolnoki polgármesterjelölt-jelölt az ajánlásgyűjtés és a kampány kezdetének első napján, április 20-án felvette az íveket, hogy a lakosság támogatása által hivatalosan is helyet kapjon az indulók között. Jelenleg nyolcan mérettetnék meg magukat, persze nem kizárt, hogy új szereplők is feltűnnek még.

Tovább olvasom

Ingyenes diákbérlet Szolnokon – érdekesen reagált a kritikára Szalay Ferenc polgármester

Szinte minden városban kijátszották ezt a kártyát a mostani kampányban, de vannak, akik kicsit a sorok közé is látnak és például azt is látják, hogy ennek az árát úgyis mi, szolnoki lakosok fizetjük meg. Íme, milyen reakciókat fűzött a polgármester a helyi választó kritikájára.

Tovább olvasom

Szövetségese hatósági vegzálásáról ír Túrkeve polgármestere

Túrkeve polgármestere, Sallai R. Benedek nem először osztott meg a közösségi oldalán az elmúlt hetekben aggasztó eseteket, ezek alapján bizton állíthatjuk, kemény lejáratásokra és politikai harcra lehet számítani júniusig a településen. Volt, amikor a halálát kívánták, most pedig állítása szerint egy szövetségének az üzemét érte vegzálás a „NER részéről”.

Tovább olvasom

Váratlan húzás – Az LMP képviselőként indítja Miskolczi László egykori alpolgármestert

Ahogy szoktuk írni, Szolnok közéleti eseményei egy brazil szappanopera cselekményszálával érnek fel. A júniusi önkormányzati választást övező politikai változások új állomását jelenti, hogy az LMP azt a Miskolczi Lászlót indítja a tízes egyéni választókerületben, aki néhány héttel ezelőtt még a Momentum polgármesterjelöltje volt.

Tovább olvasom