Ha Szolnokon belekezdenek egy munkába, nem biztos, hogy be is fejezik rendesen

Attól még, hogy egy helyen meg kellett bontani az útburkolatot és valamilyen javítási munkálatot végeztek, semmi biztosíték nincs arra, hogy a munkaterület eredeti állapotát tökéletesen vissza is fogják állítani. Ha hosszú hetekig nem történik semmi és balesetveszélyes marad a terület? Ugyan már, Szolnokon ez nem egyedi eset.

Tovább olvasom

Borzalmas állapotba került a szolnoki szökőkút, az elhanyagoltság az oka

A városvezetésnek a jelek szerint vagy pénze, vagy akarata nincs ahhoz, hogy ilyenekre is odafigyeljen. A belerohadt levelektől eldugulva, 15 centi vastagon áll a víz benne, pedig akár a város egyik ékessége is lehetne. Így viszont Szolnok egyik szégyenfoltja.

Tovább olvasom

Kiakadtak a szolnokiak, a felújított Zagyva-hidat már zabálja a rozsda

Frissen felújítva, nemrég visszaadva a forgalomnak a Zagyván átvezető gyalogoshíd, de minden valószínűség szerint egészen trehány munkát végeztek rajta, mert a korlátot máris látványosan elkezdte enni a rozsda. A szolnokiak pedig bár füstölögnek a dolgon, megszokták és nem lepődnek meg rajta.

Tovább olvasom

Szándékosan adósították el Szolnokot a városvezetők? A csődközeli állapot a stratégia része lenne?

Egyre többen beszélik Szolnokon és környékén azt, hogy ami évek óta történik a város költségvetésével, az nem véletlen. Úszik városunk az adósságban, nagyon valószínű egy nagyobb hitel felvétele, hogy a várost legalább ne csődbiztos irányítsa. De ez végső soron a Fidesz kezében egy ütőkártya is lehet.

Tovább olvasom

A szolnoki utca, ahol az életveszélyes gödrök és a víz az úr

Amikor pedig a városvezetés megpróbálta sebtében azzal orvosolni a problémát, hogy fehér zúzottkővel szórták tele a gödröket, az a létező legrosszabb, egészségre káros ötletnek bizonyult. A méteres magasságban szálló port a lakók belélegezték, a gödrök pedig csak tovább mélyültek és szélesedtek.

Tovább olvasom

A látvány egyszerre a szolnoki városvezetés és a lakók szégyene?

Erős a szolnoki lakosok gyanúja, hogy nem működnek éppen tökéletesen a város rendszerei, beleértve a hulladékkezelést és -elszállítást is. Ugyanakkor a rengeteg PET-palack a lakosság, de leginkább az emberiség szégyene is. Javulni fog a helyzet, ha visszaválthatóvá válik?

Tovább olvasom