Szolnokon nemcsak az úttestek, de a járdák is rendkívül elhanyagoltak és balesetveszélyesek

Szinte bármelyik irányba indulunk el, előbb-utóbb betévedünk egy olyan utcába, ahol a járda gyalogos közlekedésre is alig-alig alkalmas, kerekesszékkel, babakocsival pedig megugorhatatlan akadály. Szolnok sajnos ebben a tekintetben sem jeleskedik.

Tovább olvasom

Felháborodtak a szolnokiak – az érkező busz be sem megy a megállóba, ott hagyja az utasokat

Ráadásul ez egyáltalán nem egyedi eset, az elmúlt hónapokban számos alkalommal számoltak be ilyenről a felháborodott szolnoki olvasók. Az egyik első intézkedésként a szolnoki közösségi közlekedést kellene végre rendbe tennie a városvezetésnek (akár egy újnak, akár a mostaninak).

Tovább olvasom

A szolnoki városvezetés a választás előtt hirtelen megígérte, szeptembertől (!) ingyenessé teszi a diákok utazását

Mivel a választások júniusban lesznek, érdekes dolog áprilisban szeptembertől ígérni valamit, ami megterheli a városi kasszát, ami a tapasztalatok és információk szerint kong az ürességtől. Vagy hogy fogalmazzuk azt, amikor óriási adósság terheli egy megyeszékhely kasszáját. Mindenesetre érdekes vita alakult ki a kampányízű poszt alatt.

Tovább olvasom

Ha Szolnokon belekezdenek egy munkába, nem biztos, hogy be is fejezik rendesen

Attól még, hogy egy helyen meg kellett bontani az útburkolatot és valamilyen javítási munkálatot végeztek, semmi biztosíték nincs arra, hogy a munkaterület eredeti állapotát tökéletesen vissza is fogják állítani. Ha hosszú hetekig nem történik semmi és balesetveszélyes marad a terület? Ugyan már, Szolnokon ez nem egyedi eset.

Tovább olvasom