Az Agóra Egyesület szerint botrányba, lökdösődésbe fulladt Ligeti József lakossági fóruma

Zajlik az élet Szolnokon: néhány nappal ezelőtt az SZKTT Egyesített Szociális Intézményben (Vízpart körúti idősek otthonában) tartott lakossági fórumot a hatodik számú választókerület önkormányzati képviselője, Ligeti József. Az általános, megszokott beszélgetésnek induló esemény azonban szitkozódásba és személyeskedésbe fordult, az Agóra – Őszintén Szolnokért és a képviselő természetesen teljesen máshogy látja a történteket.

Tovább olvasom

Ismét egy indulatokkal teli lakossági fórum a mérgező anyagokkal dolgozó akkugyár miatt

A BAZ megyei képviselőnővel ellentétben, az újonnan kijelölt helyszín térségének fideszes képviselője részt vett a fórumon, de gyorsan támadások kereszttüzébe került. A helyiek leginkább azt nehezményezik, hogy a kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházássá nyilvánítaná a projektet, onnantól pedig minden eldől, nincs tovább beleszólása a helyieknek.

Tovább olvasom

Elfajult a vita a Gyökér úti lakossági fórumon

Szalay Ferenc, fideszes polgármester nyikorgóknak titulálta a szolnokiakat, akik elégedetlenül panaszkodnak az elképesztő zajhatások miatt, ami a városban éri őket saját lakóhelyüknél. “Tetszettek volna megnézni, hova is költöztek” – fogalmazott Szalay Ferenc.

Tovább olvasom

„Változást akarunk!” – hangzott el Füle István és Györfi Mihály lakossági fórumán

Tegnap, azaz január 18-án lakossági fórumot tartott Dr. Füle István önkormányzati képviselő és Györfi Mihály alpolgármester a Szolnoki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. A helyiek határozott véleményt fejeztek ki annak kapcsán, hogy elegük van a Szalay Ferenc polgármester városvezetésének folyamatos ígérgetéséből.

Tovább olvasom

A polgármester szerint dolgoznak azon, hogy több parkolóhely legyen a szolnoki Széchenyi városrészben

Igyekszünk mindenben helytállni, és a legtöbb problémáról tudunk. Amiről pedig nem, az épp most keletkezik. Mindennek két oka lehet. Az egyik az, hogy még nem ért oda a kivitelező az adott helyszínre, a másik pedig, hogy nincs rá forrás, ami megoldaná a problémát – idézte Tasnádi Zoltán önkormányzati képviselő szavait a szoljon.hu arról a lakossági fórumról, amit a minap tartottak a szolnoki Széchenyi városrészben.

Tovább olvasom

Jó híreket vitt a szolnoki Csaba utcaiaknak az alpolgármester, ám a Gyökér utcaiaknak ez nem annyira tetszett

Gyér számú érdeklődő jelent meg azon a lakossági fórumon, amit Molnár Iván szolnoki önkormányzati képviselője tartott szerdán a Hetényi kórház Gergely termében. Ezzel a Fidesz is tartott végre egy lakossági fórumot – mindjárt kettőt is egy időben, mert a Pletykafaluban is volt egy ugyanekkor -, miközben az ellenzék már a kilencediken is túl van. A legfőbb téma leginkább a Csaba és az Alvégi utca forgalma volt. A fórumon megjelent Fejér Andor is. Az alpolgármester jó hírekkel szolgált a Csaba utcaiaknak, akiknek elegük van az utcában működő cégek telephelyéből.  Leginkább a…

Tovább olvasom

A Szabó Lőrinc utcaiak nagyon mérgesek Szalay Ferenc szolnoki polgármesterre

Sűrűnek mondható lakossági fórumot tartott a szolnoki ellenzék pénteken a szandaszőlősi művelődési házban. Egy kisterembe nagyon sokan zsúfolódtak be, megjelent a Fidesz embere is, aki azt hallgathatta végig, ahogy panaszok garmadáját zúdították a képviselőkre a lakosok.

Tovább olvasom

Szórakoztató stand-up Gyurcsány Ferenctől

Zsúfolásig megtelt a szolnoki VOKE művelődési ház, ahol a több mint 200 érdeklődő előtt Gyurcsány Ferenc tartott szórakoztató politikai stand-upot csütörtökön este. A volt kormányfő többször is megnevettette és megtapsoltatta hallgatóságát. A legviccesebb akkor volt, amikor a bemutatásakor a felesége neve elhangzott. Dobrev Klára nevére mintha infarktust kapott volna, úgy megrémült, azt színlelve, mintha attól riadt volna meg, hogy ő is jelen van az eseményen, még itt sem hagyják őt békén. A közönség hatalmasat derült az alakításon.

Tovább olvasom

Mikor lesznek kártalanítva a Verseghy utcai lakók – lakossági fórumot tartott az ellenzék

Nagyon kemény ellenzéki lakossági fórumot tartottak csütörtökön este a szolnoki Tallinn városrészen, a Riszi épületében. Szalay Ferenc polgármester nagyon sokszor volt emlegetve, de a legrosszabbul a jelenlévő, a körzetben több évig képviselkősködő idősebb dr. Tóta Áron járt.

Tovább olvasom