Itt van a jó idő, beindultak a szökőkutak Szolnokon

Bár a hirtelen érkező, „aranyat érő” májusi eső tud kellemetlenséget okozni, a szolnoki városüzemeltetés a melegebb időszak beköszöntével beindította az általuk üzemben tartott szökőkútjait. A nyár érkezésével érdemes mindannyiunknak szem előtt tartani a hőség elleni védekezést.

Tovább olvasom

Alakul a Tiszaligeti Strand étterme, de sok szolnoki a fürdőzéssel is megelégedne már

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a közösségi oldalán mutatta be, hogy javában zajlanak az előkészítő munkák a Tiszaligeti Strandfürdő környékén, ezúttal a konyhai és éttermi részt láthattuk közelebbről. Valóban jól látszik, hogy egy modern, minőségi étterem és büfé fogja várni a látogatókat, igaz, volt olyan helyi lakos, aki megjegyezte, ő inkább fürödne már.

Tovább olvasom

A szolnoki városüzemeltetés tagadja, hogy ne tájékoztatták volna a lakókat a Malom utcai gallyazásról

A lakók nem értik, miért kellett megcsupaszítani egy gyönyörű fát Szolnokon – írtuk néhány nappal ezelőtt, miután egy olvasónk azzal fordult szerkesztőségünkhöz, hogy állítása szerint senki nem tájékoztatta a Malom utcai társasházakban élőket, hogy az általuk olyannyira szeretett, terebélyes, a nyári melegben árnyékot adó fát „meg fogják csonkítani”. Kérdésekkel fordultunk a városüzemeltetéshez.

Tovább olvasom