Ezért lehet legyőzhetetlen a választásokon Jászberény polgármestere, Budai Lóránt

Az utóbbi három alkalommal nemhogy nyert, de folyamatosan egyre nagyobb fölénnyel tudott győzni Budai Lóránt. Még egy időközi választást is be kellett iktatni, amikor politikai ellenfelei sikeresen megingatták városházi többségét, ám Budai azt végképp megsemmisítő különbséggel húzta be.

Tovább olvasom

Véget ért az időseknek szóló bűnmegelőzési rendezvénysorozat Jászberényben

Véget ért a 8 előadásból álló programsorozat Jászberényben – számolt be a hírről Budai Lóránt polgármester a Facebook-oldalán. Az események alkalmával az idősek hasznos ismereteket szerezhettek arról, hogyan előzhetik meg, hogy bűncselekmények áldozataivá váljanak.

Tovább olvasom

A nagykátai DK akkorát kamuzott, hogy beleremegett a ház

Bár Jász-Nagykun-Szolnok megyében is jócskán zajlik az élet, a Szol24-en figyelemmel követjük a megyéhez tartozó, közeli települések eseményeit is. A nagykátai Demokratikus Koalícióhoz köthető oldal, a Hello Káta ugyan a posztot azóta törölte, azt sugallta, Jászberény polgármesterével szorosabb partneri együttműködést alakítanak ki, miközben az igazság az, hogy egy fiataloknak szóló pályázat megnyitóján, leginkább a szarvaspörköltről beszélgettek.

Tovább olvasom

Nagy egyetértés jellemezte Jászberény márciusi testületi ülését

Rendkívül nyugodtan, mondhatni kellemes hangulatban tartotta a jászberényi önkormányzat márciusi, rendes ülését néhány nappal ezelőtt. A testületnek harminc napirendi pontról kellett szavaznia, a konszenzusos döntéseket és egyetértést jól mutatja, hogy mindezzel kicsit több, mint egy óra alatt végeztek is.

Tovább olvasom