Kezdetét veszi a Tiszavirág Fesztivál Szolnokon

A június 19-én, azaz ma kezdődő és egészen szombatig tartó eseményen szokás szerint remek borokkal, pálinkákkal, koncertekkel és egyéb programokkal várják az érdeklődőket. A fesztiválon lévő értékesítők, kiállítók napi nyitvatartási rendje délután négytől kezdődik, majd estére azok is megtalálják a számításaikat, akik csak egy nagyot buliznának, vagy meccset néznének a haverokkal.

Tovább olvasom

Néhány nap és kezdetét veszi a 28. Jász Világtalálkozó

A tavalyi, Jászdózsán megrendezett Jász Világtalálkozó esti záróünnepségen a soron következő település, Jászjákóhalma vette át a stafétát, akik huszonkét év után lesznek újra házigazdák. A hagyományoknak megfelelően idén is a programsorozat helyszínéül szolgáló település és a Jászok Egyesülete közösen szervezi meg a térség egyik legfontosabb rendezvényét.

Tovább olvasom

Megérkezett a szolnoki Tiszavirág Fesztivál teljes programja

Ahogy néhány nappal ezelőtt megírtuk, az Európa Bajnokságtól, Kiss Tibitől és a kézműves vásártól is hangos lesz az idei Tiszavirág Fesztivál Szolnokon. A június 19. és 22. között megrendezett eseményen remek borokkal, pálinkákkal, lepényekkel és programokkal várják az érdeklődőket – most végre a teljes lista nyilvánossá vált.

Tovább olvasom