Bemutatták a Szigligeti Színház műsorát az új évadra

A színház és a művészet kedvelői számára fontos hír következik, hiszen a Szolnoki Szigligeti Színház bemutatta az új évadát, illetve elindult a bérletértékesítés is. Zenész színművel, vígjátékokkal és musicallel egyaránt készül a társulat.

Tovább olvasom

A nagy beruházási hullám Szolnokon

Újabb Élő Blog Szolnok előadást hallgathattak meg az érdeklődők a Tisza mozi ‘E’ termében. Első pillantásra feltűnt, hogy a fiatalok igen kis számban jelentek meg, de nagyon jó hangulatban, telt ház előtt zajlott az előadás. Számtalan új dolgot tudhatunk meg egy-egy ilyen előadáson a városunkról. Bajnai Zsolt, ismét bizonyította, hogy elképesztően sokat tud Szolnokról, köszönhetően több éves elszánt, kitartó kutatómunkájának.

Tovább olvasom

Kis Grófo fiataloknak tartott motivációs előadást Szolnokon

„Motivációs előadás Szolnokon az Aba Novák Agórában! Köszönöm a meghívást Csilleiné Mága Erikának és köszönöm a résztvevőknek, hogy eljöttek ilyen sokan” – olvashattuk a mulatóssztár közösségi oldalán, aki nagyon úgy tűnik, egy új oldalát csillogtatta meg, hiszen motivációs előadóként még aligha láttuk a közönség előtt.

Tovább olvasom

A Z-generációról tartanak előadást a szolnoki Verseghy Könyvtárban

Bereczki Enikő generációs szakértő a szolnoki Verseghy Könyvtárban tart előadást március 21.-én, az előadáson a Z-generáció jelenlegi állapotáról kapnak az érdeklődők látleletet – a médiaburokba zárt generáció a Covid, a gazdasági válság és a szomszédos háború árnyékában és hasznos szakértői tanácsokat arra, hogy szülőként, pedagógusként és munkaadóként hogyan közlekedhetünk hozzájuk. 

Tovább olvasom

A közönség bevonásával rendeznek bűnügyi „társasjátékot” a Szigligeti Színházban

„Amióta színház van a világon, minden nézőben felmerül olykor a vágy, hogy beleavatkozzon a színpadi cselekménybe. Most Ön is megteheti!” – olvasható a kedvcsináló ajánlóban, ami valóban nem hazudik: a Hajmeresztő című komédia egy innovatív kísérletezés, ami olyannyira bevonja a közönséget, hogy a nézők aktív alakítói és részesei lesznek az előadásnak. Feltehetnek kérdéseket a gyanúsítottnak és a cselekményszál végét, a befejezést is együtt döntik el, szavazással.

Tovább olvasom