Menő verdák, remek hangulat, a Szolnoki Tuning Találkozón jártunk – KÉPEK

Tuning, sportkocsi, kamion, vagy veteránautó? Igazából mindegy is, a szervezők betartották azon ígéretüket, hogy nagy örömmel fogadnak mindenkit a 15. Szolnoki Tuning Találkozón. Az Auchan parkolójában megrendezésre kerülő esemény igazi különlegesség a négykerekűek szerelmeseinek.

Tovább olvasom

Impozáns programokkal rendezik meg a Magyarország Étele döntőjét Szolnokon

Ahogy október végén megírtuk, hetedik alkalommal indult el a nevezés a Magyarország Étele melegkonyhai szakácsversenyre. A döntőt április 27-én a Szolnok Campuson tartják a III. Magyar gasztronómia napja című rendezvény részeként. Most a részletes program és a támogatók névsorát is nyilvánosságra hozták.

Tovább olvasom

Karcagon szombaton elterelik a forgalmat a központban a kolbászízesítő fesztivál miatt

Most szombaton hatalmas dzsemborit rendeznek Karcagon. Ekkor tartják meg a hagyományos kolbászízesítő fesztivált más, jeles eseményekkel együtt. A rendezvény helyszínén elterelik a forgalmat, közölte a Volánbusz. Február 24-én (szombaton) 4 órától 21 óráig Karcagon rendezvény miatt a Kálvin utca József Attila utca és Szabó József utca közötti szakaszát lezárják, ezért az itt közlekedő buszjáratok terelt útvonalon közlekednek, közölte a Volánbusz. Érintett helyközi járatok: 1375, 4715, 4720Érintett helyi járatok: 2, 2A Kimaradó megállóhely: Kisújszállási út 5. Legközelebbi megállóhelyek: Kossuth tér, Deák körút. A terelés egy jelentős, közel 10 éves múltra visszatekintő fesztivál miatt történik.…

Tovább olvasom

Indul a Szolnok Vár! – Izgalmas helytörténeti vetélkedőt rendeznek

Hagyományteremtő céllal, első alkalommal rendezik meg a 2024. február-április között a Szolnok Vár! helytörténeti vetélkedőt. A szervezők célja, hogy a megyeszékhelyen és környékén a fiatalok jobban megismerjék Szolnok várának történetét, illetve a szolnoki identitás megerősítése sem utolsó szempont.

Tovább olvasom