Több hónap kihagyás vár a DAC-ban a jászboldogházi kötődésű Csinger Márkra

A Jászberényben született, jászboldogházi kötődésű Csinger Márk alig húszéves, mégis sok más tehetséges fiatal mellett az U21-es korosztály egyik nagy reménysége. Jelenleg a szlovák első osztályban, a Dunaszerdahely csapatában futballozik, azonban nem túl jó hírek érkeztek felőle: hosszú kihagyás vár rá egy sérülés miatt.

Tovább olvasom

Átadták az Újszászt és Jászapátit összekötő út megújult szakaszát

A fejlesztés az Újszászt és Jászapátit összekötő, Jászapáti és Jászkisér lakott területen kívüli szakaszán történt a Magyar Falu Program 24 milliárd forintos országos keretösszegének részeként. A projekt részleteiről Kovács Péter, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei igazgatója tájékoztatta a sajtót.

Tovább olvasom

Továbbra is siralmas állapotban van a Jászberényt és Jászboldogházát összekötő mellékút

Hivatalosan a 3125-ös mellékútról van szó, de a helyiek csak a néhai miniszterelnök után elnevezett Imrédy-útként ismerik. Ez a rövid, alig 12 km-es szakasz köti össze Jászberényt és Jászboldogházát, illetve keresztezi Meggyespelét, de rövidsége ellenére sok kellemetlen pillanatot okozott már a helyieknek.

Tovább olvasom

A jászsági születésű Csinger Márk hatalmas védésével nyert a Dunaszerdahely

Három góllal vezetett a vasárnap esti bajnoki meccsén a Dunaszerdahely futballcsapata, de az utolsó tíz percben a Zólyombrézó kétszer is szépíteni tudott, így beállítva a 3-2-es végeredményt. Megyénknek komoly érintettsége van, hiszen végigjátszotta a mérkőzést a jászsági születésű Csinger Márk.

Tovább olvasom

Mávinform: helyreállították a vasúti felsővezetéket Jászboldogháza-Jánoshida és Újszász között

Helyreállították a Jászboldogháza-Jánoshida és Újszász állomások között a péntek esti vihar miatt megrongált felsővezetéket, ezért szombat este fél kilenctől már teljes útvonalon közlekednek a vonatok a Hatvan-Újszász-Szolnok vonalon – közölte a Mávinform az MTI-vel szombaton este. A péntek esti, éjszakai vihar okozta károk helyreállítása egy vasútvonal kivételével mindenhol befejeződött. A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon szombat délután egy vágányon ugyan megindulhatott a közlekedés, de Tápiógyörgye és Újszáz között a másik vágányon még bizonytalan ideig tart a felsővezeték javítása. Ezen a szakaszon a felsővezeték teljes javításáig 10-20 perces késések lehetnek mindkét irányban.

Tovább olvasom

Elékanyarodott az őt előző autónak, aminek utasa súlyosan megsérült

Egy jászboldogházi lakos közlekedett mezőgazdasági munkagéppel a 31-es számú főúton Jászberény irányából Jászjákóhalma felé június 15-én 8 óra körül. Haladása közben a sofőr balra kívánt bekanyarodni, mely manőver során eléhajtott az őt előző személygépkocsinak és összeütköztek. A baleset következtében a személygépkocsi utasa súlyos sérülést szenvedett, közölte a rendőrség. A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balra bekanyarodó jármű vezetője párhuzamos közlekedésre nem alkalmas úton a bekanyarodást akkor hajthatja végre, ha meggyőződött arról is, hogy balról járművének előzését vagy kikerülését másik jármű nem kezdte meg. Az esetről tegnap lapunk röviden…

Tovább olvasom

Tovább zuhanhat a bankfiókok száma – ember nincs, aki hitelről akar tárgyalni

Senkinek sem kellenek a lakáshitelek – utoljára 10 éve volt olyan alacsony a szerződések száma, mint idén februárban – havonta egy bankfiókban átlagosan kevesebb, mint 3 hitelszerződést kötnek az ügyfelekkel – hívja fel a figyelmet a BiztosDöntés.hu.

Tovább olvasom