Ráfázott, aki sietősre fogta volna az utazást a Hatvan-Szolnok vonalon délelőtt

A szerencsére bízza magát az, akinek rövid időn belül kell A-ból B-be eljutnia és a MÁV „páratlan szolgáltatását” választja, pontosabban kénytelen választani: január 25-én, azaz ma is sok – és hosszú – kellemetlen percet, perceket okozott egy felsővezetéki hiba.

Tovább olvasom

Szokatlan módon kerültek elfedésre a kátyúk egy Jászsági mellékúton

Egy jászboldogházi lakos közösségi oldalán osztotta meg, hogy az évtizedek óta toldozott-foldozott, csaknem járhatatlan minőségű 3125-ös mellékúton munkások és hangosan dübörgő aszfaltterítő gépek helyett a természet viszontagságai fedték el kis időre a hihetetlenül nagy méretű kátyúkat, jobban mondva krátereket.

Tovább olvasom

Több hónap kihagyás vár a DAC-ban a jászboldogházi kötődésű Csinger Márkra

A Jászberényben született, jászboldogházi kötődésű Csinger Márk alig húszéves, mégis sok más tehetséges fiatal mellett az U21-es korosztály egyik nagy reménysége. Jelenleg a szlovák első osztályban, a Dunaszerdahely csapatában futballozik, azonban nem túl jó hírek érkeztek felőle: hosszú kihagyás vár rá egy sérülés miatt.

Tovább olvasom

Átadták az Újszászt és Jászapátit összekötő út megújult szakaszát

A fejlesztés az Újszászt és Jászapátit összekötő, Jászapáti és Jászkisér lakott területen kívüli szakaszán történt a Magyar Falu Program 24 milliárd forintos országos keretösszegének részeként. A projekt részleteiről Kovács Péter, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei igazgatója tájékoztatta a sajtót.

Tovább olvasom

Továbbra is siralmas állapotban van a Jászberényt és Jászboldogházát összekötő mellékút

Hivatalosan a 3125-ös mellékútról van szó, de a helyiek csak a néhai miniszterelnök után elnevezett Imrédy-útként ismerik. Ez a rövid, alig 12 km-es szakasz köti össze Jászberényt és Jászboldogházát, illetve keresztezi Meggyespelét, de rövidsége ellenére sok kellemetlen pillanatot okozott már a helyieknek.

Tovább olvasom

A jászsági születésű Csinger Márk hatalmas védésével nyert a Dunaszerdahely

Három góllal vezetett a vasárnap esti bajnoki meccsén a Dunaszerdahely futballcsapata, de az utolsó tíz percben a Zólyombrézó kétszer is szépíteni tudott, így beállítva a 3-2-es végeredményt. Megyénknek komoly érintettsége van, hiszen végigjátszotta a mérkőzést a jászsági születésű Csinger Márk.

Tovább olvasom