Rengeteg gázpalackot tartottak illegálisan Jászapátin

A katasztrófavédelemhez februárban érkezett megkeresés, hogy egy jászapáti családi házban egy vállalkozás engedély nélkül, a szabályok megszegésével végez gázpalack-töltést, amely ráadásul veszélyezteti a környékbeli ingatlanok biztonságát. A veszély már elmúlt, az illetékes hatóságok lecsaptak az üzemre.

Tovább olvasom

Felfoghatatlan, hogy nem lett ebből tragédia – kerékpárt sodort el a vonat Kisújszállásnál

Rengeteg emberhez jutott el annak a férfinek a balesete, pontosabban döbbenetes szerencséje, aki egy külterületi részen hajtott vonat elé kerékpárjával egy vasúti átjárónál. Az érintettnek egy haja szála se görbült, nem csoda, hogy a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is úgy fogalmaz az eset kapcsán, hogy ezek szerint Kisújszálláson – majdnem – mindent túl lehet élni.

Tovább olvasom

Döbbenetes részletek derültek ki a kisújszállási bódéban szülésről

Egy napja írtuk meg, majd az országos sajtón is végigfutott a hír, hogy egy udvari wc-ben szülte meg gyermekét egy nő a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kisújszálláson. Az elsőre megmagyarázhatatlan tűnő eset drámáját növelte, hogy a kisbaba ráadásul a wc-be esett, a kiérkező tűzoltóknak kellett kiszabadítani. Az RTL riportot készített a helyszínen, még több részlet derült ki.

Tovább olvasom