Virrasztást tartanak a titokzatos kisújszállási baleset áldozatának emlékére

December közepén írtunk róla, hogy kamion ütött el egy gyalogost a 4-es főút kisújszállási elkerülő szakaszán. Hamarosan kiderült, rengeteg a megválaszolatlan kérdés az asszony halálának ügyében. A család, bár továbbra is kétségek között őrlődik, talán a virrasztás szeretett családjuk emlékéért segít lelki megnyugvást találni számukra.

Tovább olvasom

Egy idős férfi halt meg lakástűzben Tiszaroffon

December 21-én, azaz ma életét vesztette egy idős férfi Tiszaroffon, miután a családi ház konyhájában levő heverő meggyulladt. A tűzben megolvadtak a konyhabútorok, a televízió és a mikrohullámú sütő, a férfi füstmérgezés áldozata lett. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint nem ez volt az egyetlen szomorú eset csütörtökön, a Zala megyei Keszthelyen szintén egy idős ember halt meg.

Tovább olvasom

Tragikus baleset végezhetett az utcán holtan talált fiatal férfivel

Korábban a Borsod24.hu több cikkben beszámolt a fiatal miskolci férfi rejtélyes és tragikus haláláról, amelyeket itt és itt olvashat. Most új fejlemény látott napvilágot, ami szerint egy tragikus baleset következtében veszthette életét Zoltán. Még március végén tett közzé bejegyzést egy miskolci csoportban Zoltán nővére, amelyben szemtanúk segítségét kérte, hogy sikerüljön kideríteni öccse rejtélyes halálának körülményeit. A bejegyzéshez több ezer hozzászólás érkezett, sokan biztosították együttérzésükről a családot. A kommentekből az is kiderült, hogy Zoltánt sokan ismerték és szerették a városban. A nagy nyilvánosságnak köszönhetően új fejlemények is napvilágot láttak. Az egyik szemtanú azt állította,…

Tovább olvasom

Minél jobb TikTok-videót akart készíteni, de lezuhant a szikláról és szörnyethalt a 27 éves férfi

A minél tökéletesebb videó készítése érdekében egészen a szikla peremére állt, ám az áldozat egyensúlyát vesztette, megcsúszott és a halálba zuhant. A közösségi média újabb indirekt áldozata. Lezuhant egy 70 láb magas szikláról és szörnyethalt egy 27 éves indianai férfi Puerto Rico délnyugati partjainál, nem messze a Cabo Rojo-i világítótoronytól. Edgar Garay családja szerint épp egy TikTok-videót akart készíteni, amikor egyensúlyát veszítette és a mélybe zuhant. A férfi halálhíréről az amerikai parti őrség közleményben számolt be. A balesetről azonnal értesítették a parti őrséget, de Garay holttestét csak másnap találta meg…

Tovább olvasom

Autószerelés közben ráesett a saját autója, nem élte túl

A Zala megyei férfi az autója alatt feküdt és szerelt, amikor a jármű ismeretlen okból rázuhant. Nem lehetett megmenteni az életét. Meghalt egy férfi, akire rázuhant az autója, miközben azt fekve szerelte vasárnap délután Pókaszepetken. A 67 éves férfin a mentők már nem tudtak segíteni – írja az MTI. A zaol.hu úgy tudja, az autó valamilyen okból lefordult az emelőről és ráesett az alatta fekvő férfira. A közelben tartózkodók hiába siettek a szerencsétlenül járt ember segítségére, a kiérkező mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Tovább olvasom