Megint egy nagy csattanás a 4-esen

Karcag mellett történt a baleset hétfő este, az érintett útszakaszt lezárták. A tűzoltók a mentőkkel együttműködve emelték ki a kisebb jármű vezetőjét. Nyerges vontatóval ütközött össze egy személyautó a 4-es főút 163-as kilométerszelvényénél, Karcag térségében. Az ütközés következtében az autó az árokba került, vezetőjét a karcagi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve emelték ki a kocsiból. Az érintett útszakaszt lezárták. (Katasztrofavedelem.hu)

Tovább olvasom

Busz és gépkocsi csattant a 4-es úton

A baleset Hajdúhadház környékén történt, eddig ismeretlen okból. Egy autóbusz és egy személyautó ütközött össze Hajdúhadház térségében. Közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút, 243. kilométerszelvényében 2021. november 29-én 18 óra 15 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy autóbusz és egy gépkocsi. A balesettel érintett útszakaszon a műszaki mentés és a helyszínelés idejére félpályás útlezárás volt érvényben. Vezessenek fokozott körültekintéssel! (Police.hu)

Tovább olvasom

Baleset a 4-es főúton, félpályás útlezárásra is szükség volt

Két autó csattant szombat délután Debrecen közelében. Közúti közlekedési baleset történt Debrecen és Ebes között 2021. november 6-án 16 óra körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 4-es számú főút 217-es kilométerszelvényében eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött, a balesetben többen megsérültek. A balesettel érintett útszakaszon a műszaki mentés és a helyszínelés idejére félpályás útlezárás volt érvényben. Vezessenek fokozott körültekintéssel!

Tovább olvasom

Baleset a 4-es főúton

Árokba borult egy kisteherautó. Árokba borult egy kisteherautó a 4-es főút 135-ös kilométere közelében, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kenderes és Fegyvernek között. A kisújszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani. (Hirpress.hu)

Tovább olvasom