Kis Grófo a rongálás után kamerarendszert állítana apja sírjához

A Szol24-en is beszámoltunk a gyalázatos esetről április elején, hogy ismeretlen elkövetők, feltehetően értéktárgyak után kutatva, feltörték Kis Grófo édesapjának, Kozák László Grófonak a nyughelyét. A zenész most azt tervezi, hogy egy napelemmel működő biztonsági kamerarendszert létesít a sírhoz.

Tovább olvasom

Döbbenet: hatalmas betontömböt dobott két fiatal suhanc egy alvó hajléktalanra, aki életveszélyesen megsérült – videó

A kamerafelvételek alapján sikerült beazonosítani és elkapni az elkövetőt, aki döbbenetes módon bocsánatot is csak akkor kért a súlyosan sérült áldozattól, amikor édesapja erre unszolta. Nem tűnt úgy, mint aki rettentően megbánta tettét.

Tovább olvasom

Ezt beszélik Szolnokon: civil ruhás segítő kamerázza az autósokat, aztán büntetnek… olyanért is, ami nem történt meg

Több olyan panasz is megjelent a közösségi médiás felületeken, ami szerint nagyon észnél kell lenni akkor, amikor a közlekedési rendőr éppen meg akar minket büntetni, mert olyat is ránk húzna, ami nem történt meg. A kamerázós civil adja át rosszul az információt, vagy ott a helyszínen találják ki például a biztonsági öv nemhasználatát?

Tovább olvasom

Rákaptak a tolvajok, a szolnoki játszóházban cipőket lopnak már nem először

Nagyon nem az első eset, de a történet azon része is kissé érthetetlen, hogy a károsult hölgy elmondása szerint a rendőrök megnézték a kamerafelvételt, fel is ismerték az elkövetőt… aztán nem történt semmi. A károsult legalábbis sem a cipőket, sem annak ellenértékét nem kapta vissza – legalábbis jelenleg.

Tovább olvasom

A szemetelő audis és lebuktatója? Nagy balhé a közösségi médiában

Komoly vita bontakozott ki a Facebookon egy értékes Audi tulajdonosa és egy másik közlekedő között. A hátulról őt követő ugyanis nyilvánosan szóvá tette az interneten, hogy a márkás autó jobb első üléséről valaki menet közben kihajigálta a szemetet. A poszt és a hangnem is változott a nap folyamán, de a hozzászólók a szemetelővel szemben foglaltak állást.

Tovább olvasom

Ámokfutó autós életveszélyes előzési manővere – videó

Felháborító felelőtlenség, nem elég, hogy nem volt szabad a sáv, amiben az előzést megkezdte, száguldozós manővere során mintha szándékosan szorítaná le a szembejövőket. A szabálytalanság és a pofátlanság teteje. Az ügyészség köszönte szépen a felvételt és vádat is emelt. Közúti veszélyeztetés bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség azzal a 30 év körüli férfival szemben, aki 2022 októberében szabálytalanul, másokat veszélyeztetve előzött a Balatonakarattyát, Balatonkenesét és Balatonfűzfőt északról elkerülő főúton -írta közleményében az ugyeszseg.hu. A felvételt olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette. A vádirat szerint a sofőr a reggeli órákban személygépkocsival közlekedett…

Tovább olvasom