A szolnoki közlekedés rossz? Nézzük meg ezt a BMW-st, ahogy a gyorsforgalmi út belső sávjában hosszasan tolat – videó

Elképesztő felelőtlenségével közvetlenül balesetveszélyes helyzetet idézett elő a fehér BMW-s és óriási szerencse, hogy mindenki észnél volt és el tudta kerülni őt. Bárkinek magyarázni kell, akinek jogosítványa van, hogy autóúton és autópályán szigorúan tilos tolatni, a belső sávban pedig végképp életveszélyes.

Tovább olvasom

Ez durva: az autópályán egy kisbuszban életveszélyesen utaztak a gyermekek

Az M30-ason lekapcsolt járműben külföldi állampolgárok utaztak, senki nem használt biztonsági övet, a csomagtartó részen pedig – mindenki döbbenetére – gyermekek feküdtek pokrócok között. Karambol esetén garantált lett volna a halálos kimenetel, egyáltalán nem védte az utasokat semmilyen felszerelés.

Tovább olvasom

Döbbenet: az M4-es autópályán átrohant két fiatal, hogy strandra menjen – videó

Nem volt számukra akadály sem a 2×3 sávos autópálya, sem a vadvédő kerítés, sem a zajvédő fal, de még a sávelválasztó korlátok sem. Hihetetlen felelőtlenség, ráadásul mindezt az autópálya egy kanyarjában. A Magyar Közút kamerája örökítette meg a fiúk futását. Egészen elképesztő felvételt publikált a Magyar Közút az Instagram-oldalán szerdán: fiatalok másztak át a kerítésen, majd átrohantak az M4-es autópályán. Az életveszélyes húzást a forgalomfigyelő kamerájuk örökítette meg. A felvételt IDE KATTINTVA, vagy IDE KATTINTVA tekinthetik meg. A felvételeken az látszik, hogy két fiatal srác a vadvédő kerítésen átugorva, majd…

Tovább olvasom