Isteni gondviselés: azért élték túl az autópályamunkások a hatalmas balesetet, mert nem ültek a furgonban – képek

Elképesztően nagy becsapódást élt túl mindenki hétfőn az M3-as autópályán, ehhez viszont nagy adag szerencse is kellett. A munkások közül senki nem tartózkodott a teljesen összeroncsolt gépjárműben. Ugyanakkor volt, aki megjegyezte, hogy kihívták maguk ellen a sorsot már napok óta, szabálytalanság itt is, ott is.

Tovább olvasom

Kétszer is elgázoltak (!) egy embert az autópályán, teljes az útzár

Ezt nevezik igazi balsorsnak, az egyik oldalon elütötték a szerencsétlen áldozatot, aki olyan hatalmas ütést kapott, hogy átrepült a sztráda másik oldalára, a szembejövők közé, ahol újra elütötték. Egyelőre nem tudni, túlélte-e a kétszeres, rendkívül balszerencsés becsapódást.

Tovább olvasom

Hétfőtől vehetünk egynapos matricát, de figyeljünk, még nem mindenhol lesz kapható

Április elsejére esik a bolondok napján kívül az új, 24 órás matrica bevezetése is a Jászkunságban és egész Magyarországon. De óvatosan bánjunk még ezzel, mivel hétfőn jó eséllyel nem mindenhol tudjuk még megvásárolni az “egynapost”.

Tovább olvasom

Szolnoknak és a Jászkunságnak befellegzett? Messzire elkerül minket az M9-es nyomvonala

Egy egészen gigantikus beruházás lesz a leendő M9-es autópálya, ezzel szeretnék ugyanis véglegesen összekötni a nyugatot a kelettel, ami hazánkat illeti. Egyelőre két nyomvonal között vacillálnak, mindkettő egészen borzalmas jövőképet vetít Szolnok és a teljes megye számára, a közelünkbe sem jut a kulcsfontosságú út.

Tovább olvasom

Ez durva: az autópályán egy kisbuszban életveszélyesen utaztak a gyermekek

Az M30-ason lekapcsolt járműben külföldi állampolgárok utaztak, senki nem használt biztonsági övet, a csomagtartó részen pedig – mindenki döbbenetére – gyermekek feküdtek pokrócok között. Karambol esetén garantált lett volna a halálos kimenetel, egyáltalán nem védte az utasokat semmilyen felszerelés.

Tovább olvasom

Mától fizetőssé válik az M44-es teljes szakasza, de matricát még nem lehet venni karbantartás miatt

Új év, új fizetős útszakasz. Sok más úthoz hasonlóan az M44-es teljes szakasza is fizetőssé válik január elsejétől, de hajnali 4:00 óráig informatikai fejlesztést hajtanak végre az útdíjfizetés rendszerében, így a megszokott értékesítési szolgáltatások (e-matrica, HU-GO e-útdíj) ebben az időtartamban átmenetileg nem lesznek elérhetők” – írta írta Facebookon a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. Mint arról korábban mi is beszámoltunk január 1-jétől több, személyautóval eddig ingyenesen igénybe vehető gyorsforgalmi útszakaszra is sztrádamatricát kell váltani. Díjkötelessé válik a többi között az M0-s, az M4-es és az M44-es autóút teljes szakasza, az M30-as autópálya Miskolcot…

Tovább olvasom