Hihetetlenül sokat bénázó mezőtúri tolvajt fogtak el, azt hinnénk, ilyen csak a filmekben van

Négyszer is próbálkozott hasonló módszerrel nagy értékű árut lopni különböző boltokból, de egészen elképesztően pancsernek bizonyult a négyből háromszor. Az egyetlen sikeres bűncselekménye után pedig gyorsan beazonosították őt a rendőrök és már el is fogták.

Tovább olvasom

Életveszélyes sérülés lett az elhibázott manőverből

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival január 28-án délután Szolnok belterületén az Újszászi úton a Hangya utca irányába. Haladása során a sofőr egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és lehaladt az úttestről a menetiránya szerinti bal oldalon, majd az árokban felborult. A baleset következtében a gépkocsivezető súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, közölte a rendőrség. Fotó: police.hu

Tovább olvasom

Felborult egy kamion Karcagnál, a sofőr a fülkébe szorult

Lesodródott az útról, majd egy magasfeszültségű távvezeték villanyoszlopának ütközött és az oldalára borult egy kamion péntekre virradóra a 4-es főúton, Karcagnál. A gépkocsi súlyosan sérült sofőrje beszorult a roncsba, őt a karcagi és a püspökladányi hivatásos tűzoltók feszítővágó, feszítőhenger és láncok segítségével szabadították ki. Az egységek az üzemanyag-szivárgás miatt vízsugárral és porral oltóval biztosították a helyszínt. A sérült oszlop által tartott vezetékeket a szolgáltató szakemberei áramtalanították, a kimaradás állattartó telepeket érintett, a lakosságot nem. 

Tovább olvasom

Felborult egy teherautó pótkocsija az M4-esen

Felborult egy teherautó pótkocsija az M4-es autópálya 79-es kilométere közelében, Cegléd térségében, a Szolnok felé vezető oldalon szerdán délelőtt – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A műszaki mentést a ceglédi hivatásos tűzoltók végzik. Az érintett szakaszon a mentés idejére a fél útpályát lezárták.

Tovább olvasom