A Jászberényben parkoló gépkocsi egyre kevésbé szép története

Láthatóan meg van törve a bal eleje, de ennél nagyobb problémának tűnik, hogy a hosszú napok óta meg sem moccanó, sérült autót elkezdték szétszedni. Ha a tulajdonos valóban el akarja adni, vigyázó szemeit jobban vesse a járműre, mert hamarosan egyre kevesebbet fog érni. Már kifigyelték.

Tovább olvasom

Árokba borult a 31-es főúton egy autó, a műszaki mentéséhez hozzá se kezdtek

Jól van ez így? A gépkocsi egy baleset következtében kicsúszott az útról és fejjel lefelé az árokban landolt. Ami viszont furcsa, hogy 24, illetve 48 óra elteltével is változatlanul ott van a kocsi. Ha még sokáig ott marad, jó eséllyel szét is lopkodják.

Tovább olvasom

Szolnok: gyakori a két véglet borús időben – világítás nélkül, vagy vakító ködlámpákkal

Vannak, akiket az őrületbe kergetnek azok az autós társaink, akik már borús időben is elöl-hátul felkapcsolják a teljesen elvakító ködlámpáikat. Ugyanakkor nagyon gyakori mostanában, hogy nappali menetfénnyel, vagy egy az egyben világítás nélkül sodorják életveszélybe a többi közlekedőt. Szolnokon sem jobb a helyzet.

Tovább olvasom

Egy esztergomi férfi saját autóját verte szanaszét a nyílt utcán, mert az nem indult be

Ismételten joggal merülhet fel a kérdés bennünk, mégis hova tart ez az ország és ez a világ, ha ilyen megtörténhet? Az Esztergomi Járásbíróság garázdaság vétsége miatt jogerősen 450 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta azt a férfit, aki késő este, a nyílt utcán szétverte a kocsiját. A férfi idén március 01-jén este tíz óra körüli időben egy esztergomi lakótelepen parkoló tehergépkocsit próbált meg beindítani, de az nem sikerült. Erre mérgében ütötte, rúgta a gépjárművet, egy kalapáccsal többször beleütött az első szélvédőbe, ami szilánkosra tört. Ezután egy alkalommal a kalapáccsal beleütött a jobb…

Tovább olvasom

Olyan autóval okozott halálos balesetet, amelyből hiányzott még az üléssor is

Ennek megfelelően a hátul utazó személy csak a padlólemezre tudott ülni, a balesetkor pedig esélye sem volt a túlélésre. A kocsiban ülő utasa kirepült az autóból, amikor belezuhantak az árokba. A Somogy megyei főügyészség emelt vádat egy harminc éves bün­te­tett elő­éle­tű férfi ellen, aki soha nem ren­del­ke­zett veze­tői enge­déllyel a balesete előtt  mégis tizenöt alkalommal kapott bírságot köz­le­ke­dé­si sza­bály­sér­té­sek miatt. A férfi vásá­rolt egy köz­le­ke­dés­re alkal­mat­lan műsza­ki álla­pot­ban lévő ko­csit, amivel áthajtott a szom­szé­dos faluba, leszedte a rend­szá­mot, majd két isme­rő­sé­vel ita­lo­zott. Ezt követően fel­aján­lot­ta isme­rő­se­i­nek, hogy haza­vi­szi őket. Mint az ügyészség beszámolója írja, a gép­ko­csi­ból még a hátsó…

Tovább olvasom