Valaki úgy döntött, hogy egy szolnoki játszótér mellett helyezi el a szemetét

Megosztás

Veszélyes hulladékokat is tartalmazó építési anyagot borított le Szolnokon egy játszótér közvetlen közelében egy konténeres szállítással foglakozó vállalkozás a napokban, számolt be a döbbenetes esetről közösségi oldalán az NHSZ.

A szolgáltató azt írja, hogy ahogyan minden esetben, úgy most is fellépnek a hasonló estekkel szemben. Miután a feljelentés megtörtént, az elkövető elszállította az általa elhelyezett hulladékot.

Az illegális hulladék elleni harc több fronton zajlik Szolnokon is, de leginkább a térfigyelő kamerák tűnnek hatásos eszköznek a hanyag emberekkel szemben. A közelmúltban mi is beszámoltunk róla, hogy egy kamerafelvétel buktatta le azt a csapatot, akik fényes nappal egy furgonból pakolták ki szemetüket, egy belvárosi gyűjtőedény mellé.

De például Jászboldogházán megelégelték a szemetelők a folyamatos megfigyelést, ezért egyszerűen ellopták az alig egy hete kihelyezett kamerát.

Illegális hulladék | ⚠️‼️Veszélyes hulladékokat is tartalmazó építési anyagot borított le Szolnokon egy játszótér közvetlen közelében egy konténeres szállítással foglakozó… | By NHSZ Szolnok – NHSZ Zounok | Facebook

11K views, 43 likes, 0 loves, 26 comments, 20 shares, Facebook Watch Videos from NHSZ Szolnok – NHSZ Zounok: ⚠️‼️Veszélyes hulladékokat is tartalmazó építési anyagot borított le Szolnokon egy…

A kiemelt kép illusztráció.

Kapcsolódó cikkek