Újra Lévai Anikó szolnoki ügyeiről ír az országos sajtó

Ismét egy egészen érdekes interjút adott Magyar Péter, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter ex-férje, akinek nevét néhány hét alatt a kormánykritikus bejegyzései miatt ismerte meg a fél ország. Többek között arról is szó esik, Lévai Anikónak „méltatlanuk alulértékelt” a szerepe ahhoz képest, hogy milyen aktívan beleszól a politikai folyamatokba.

Tovább olvasom

Répássy államtitkár nehezen félreérthető utalást tett arra, hogy Varga Judit nem támogatta a kegyelmi kérvényt

Valakinek nagyon fontos lehetett, hogy célt érjen az a kegyelmi kérvény, ami végül Novák Katalin mellett Varga Judit bukását is hozta. De egyre több apró mozaik kezd összeállni arról, hogy felsőbb parancsot teljesítettek, az akkori igazságügyi miniszternő ugyanis nem akarta támogatni a kegyelmi kérvényt.

Tovább olvasom

Orbán beszélt a pedofilbotrányról, de válaszokat továbbra sem kaptunk

Szombaton Budapesten a Várkert Bazárban tartotta idei évértékelőjét Orbán Viktor miniszterelnök. Hosszú évek óta ez volt a miniszterelnök legjobban várt beszéde, hiszen az elmúlt két hétben botrányt okozó fideszes kegyelmi ügy kapcsán mindenki válaszokat várt. Orbán Viktor nagyjából 45-50 percen keresztül beszélt, de a közvélemény számára lényeges információk már egyből a beszéd elején elhangzottak. Ugyanakkor a miniszterelnök továbbra sem vállalt felelősséget a pedofil botrány miatt és válaszokat sem kaptunk arra, hogyan fordulhatott elő, hogy a magát családbarátnak tartó kormány egy pedofil bűncselekményben közreműködő embert visszaengedett a gyerekek közé. További érdekesség,…

Tovább olvasom

Eddig húzta, lemondott Balog Zoltán is a fideszes pedofilbotrány miatt

A köztársasági elnököt és a volt igazságügyi minisztert is elsöprő pedofilsegítő kegyelmi ügy okozta botrányba a harmadik vezető Fidesz-KDNP-s politikus bukik bele. Orbán Viktor keddi nyilatkozata után csak az időpont volt kérdéses, mikor látja be Balog Zoltán maga is, hogy megküldték neki (is) a selyemzsinórt fentről.

Tovább olvasom

Orbán Akbar, azaz Orbán a legnagyobb – hirdette egy póló Jászberényben egy fideszes fórumon

Brüsszel, genderpropaganda, migránsgettó, háború és béke: ismét felmondták a kötelezőt a Polgári Estnek nevezett jászberényi kormánypárti fórumon a Déryné Rendezvényház nagytermében. A meghívott vendég a KDNP Európai Parlamenti képviselője, Hidvéghi Balázs volt.

Tovább olvasom

Legalább 10 millió forintos karórát villantott Kis Grófo a roma kultúra erősítését szolgáló tárgyalások után

A roma kultúra erősítéséről tárgyal valakivel valahol Kis Grófo. Erről maga a Szolnokról tavaly elköltözött bulibáró számolt be közösségi oldalán. Tette ezt egy legalább 10 millió forintos karóra megvillantásával.

Tovább olvasom

Csádban tűnt fel a Szolnokon katonai eskütételt tett Orbán Gáspár

A teljesen alaptalan pletykák ellenére nem halt meg, sőt, nagyon is él a miniszterelnök fia, Orbán Gáspár, aki a csádi katonai misszió előkészítésében vesz részt századosként. Orbán 2019 júniusában tette le a katonai esküjét Szolnokon, bár az erről szóló riport a Szolnok TV oldalán azóta elérhetetlenné vált.

Tovább olvasom

Kis Grófo útja a Fideszig, avagy így állnak a celebek Orbán Viktor szolgálatába

Az EDDA frontembere csak egy a sok közül, aki látványosan igyekszik minél közelebb lenni a Fideszhez és a miniszterelnökhöz. Pedig közülük jó néhány olyan is található, aki eredetileg például “balliberális” volt, amíg az MSZP volt hatalmon, aztán hirtelen nagyjából 2010-től “megvilágosodtak”.

Tovább olvasom

Kétségbeesett segélykiáltással fordult Jászkisér vezetője Orbán Viktorhoz

Sikerekről, a családok megsegítéséről dübörög egyebek mellett a fideszes propaganda, miközben a nagy melldöngetéstől nem látják az ország vezetői a vidéket sújtó problémákat. Márpedig bőven vannak gondok, ami közül is kiemelkedik – nem. nem a migránshelyzet – a jelentős kábítószerfogyasztás. Most ezt megelégelve kétségbeesett levelet fogalmazott meg Orbán Viktornak Jászkisér vezetője.

Tovább olvasom

Orbán Viktor megyénkben járt, de a szolnoki nemlétező híd helyett a roffi hadiátkelő érdekelte

A Magyar Honvédség számos egysége részt vesz a nemrég kezdődött Adaptive Hussars 2023 nevű többnemzeti gyakorlaton. Az II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki ezred hídépítő zászlóalja már végrehajtotta az átcsoportosítást Tiszaroff térségébe, ahol a napokban hídátkelőt építettek. Ezt tekintette meg hétfőn Orbán Viktor is.

Tovább olvasom