Nem akarja látni, milyen állapotban van a nyilvános mosdó Szolnok belvárosában – KÉPEK

A nyilvános mosdók fontossága és haszna több tekintetben is kiemelkedő szerepet játszik a városi infrastruktúrában és a mindennapi életben, nem beszélve az egészségügyi, kényelmi és környezetvédelmi szempontokról. A Hild János térnél található nyilvános illemhelyre azonban nehezen találunk szavakat.

Tovább olvasom

Így bontják a szolnoki Fiumei Úti Általános Iskola melletti faházakat – Képek

Ahogy arról április végén beszámoltunk, a választások előtt féktelen parkolóépítésbe kezdett a szolnoki városvezetés. Ennek lettek áldozatai a sokak számára ismerős Fiumei Úti Általános Iskola melletti faházak, amelyek helyére egy 72 férőhelyes, 2700 négyzetméteres parkolót építenek, valamint egy Miyawaki-erdő. Képeken láthatjuk a bontást.

Tovább olvasom

Nagy a kavarodás a januárban életbe lépett palackvisszaváltó rendszer körül

Az országgyűlési döntés még 2020-ban megszületett, eszerint tavaly júliusban kellett volna élesíteni az új palackvisszaváltási rendszert. Hazánkban persze a fél éves késedelem egész jónak számít, így hivatalosan 2024. január 1-jén, néhány nappal ezelőtt indult útjára a visszaváltási díjas termékek kötelező visszaváltási szisztémája. Finoman szólva, jócskán agadnak vele gondok.

Tovább olvasom

Az NHSZ-nek arra is van pénze, hogy támogassa a szolnoki kosárlabdát

Névadó szponzori megállapodást kötött a Szolnoki Olajbányásszal az NHSZ Zounok Zrt. A Szolnok-központú hulladékgazdálkodási társaság stratégiai partnerként segíti a jövőben a régió legnépszerűbb és legeredményesebb sportklubját. A megállapodás értelmében az Olajbányász már a következő bajnoki mérkőzésén NHSZ-Szolnoki Olajbányászként lép majd pályára.

Tovább olvasom