Így bontják a szolnoki Fiumei Úti Általános Iskola melletti faházakat – Képek

Ahogy arról április végén beszámoltunk, a választások előtt féktelen parkolóépítésbe kezdett a szolnoki városvezetés. Ennek lettek áldozatai a sokak számára ismerős Fiumei Úti Általános Iskola melletti faházak, amelyek helyére egy 72 férőhelyes, 2700 négyzetméteres parkolót építenek, valamint egy Miyawaki-erdő. Képeken láthatjuk a bontást.

Tovább olvasom

Ennyi volt, újabb ikonikus szolnoki építményt bontanak le

Féktelen parkolóépítésbe kezdett a városvezetés, éppen az önkormányzati választásokat megelőző hónapokban. Miközben több vidéki város tesz lépéseket az autómentes belváros kialakítására, vagy legalábbis a sétálóövezetek fejlesztésére, Szolnok ezúttal is a másik irányba tart.

Tovább olvasom

60 beállós parkoló a Lovas István út mögött? – bakizott a szolnoki polgármester

Mindenkivel előfordulhat, hogy rosszul fogalmaz, vagy pontatlanul mond valamit, néhány nappal ezelőtt Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere is belecsúszott egy kisebb bakiba. Egy Facebookos bejegyzése alatti kommentre válaszolt, megemlítve a Lovas István út mögött levő, 60 beállós parkolót. Borda Zoltán önkormányzati képviselő más helyi lakosok mellett sem érti, pontosan hol is kéne keresni azt a bizonyos parkolót.

Tovább olvasom

A Jászberényben parkoló gépkocsi egyre kevésbé szép története

Láthatóan meg van törve a bal eleje, de ennél nagyobb problémának tűnik, hogy a hosszú napok óta meg sem moccanó, sérült autót elkezdték szétszedni. Ha a tulajdonos valóban el akarja adni, vigyázó szemeit jobban vesse a járműre, mert hamarosan egyre kevesebbet fog érni. Már kifigyelték.

Tovább olvasom