Itt a nagy lehetőség – női vokalistát keres Kis Grófo

Három óra próbálás után, egy facebookos élő videóban hirdette meg a szolnoki születésű Kozák László, ismertebb nevén Kis Grófo, hogy akusztikus formációjukhoz egy tehetséges női vokalistát keresnek. Úgy tűnik, itt a vissza nem térő lehetőség minden hölgy számára, aki ki akarja próbálni magát ezen a területen!

Tovább olvasom

Pap Béla rockgondnok Szolnok sok évtizedes zenei múltját idézi fel

A jó zenék, az izgalmas és szórakoztató történetek, valamint a nosztalgia szerelmesei nem akármilyen programban vehetnek részt Pap Béla szolnoki rockgondnok jóvoltából. November 8-án, azaz holnap 18:00-kor egy színes visszaemlékezésekben gazdag előadást tart a budapesti Lumen Kávéházban a város könnyűzenei történetéről az ötvenes évek végétől a rendszerváltásig.

Tovább olvasom

Szombaton ismét AztaQ – Ifjú tehetségek Szolnokon

Az Öröm a zene idei szezonjában huszonnégy határon túli és magyarországi városban rendeznek tehetségkutatót. A saját dalokkal jelentkező formációk, öt zenekar és egy szólóénekes a szolnoki Tisza moziban mutathatja meg kvalitásait szeptember 30-án, szombaton. Crescendo Selecta, Gedeon Reflects, Heron Lane, KabinLáz, Klisè és Lovas Juci. Ők hatan jutottak be a VII. AztaQ tehetségkutatóra, mely az évtizedes múltra visszatekintő Öröm a Zene Jász-Nagykun-Szolnok megyei versenye is egyben. A nyertes megmérettetheti magát a rendezvény idei döntőjén és ha ott is remekel, részese lehet az NKA Hangfoglaló Program Induló Előadói Alprogramjának. A neo-soultól…

Tovább olvasom