Lesz hova menni a következő napokban Szolnokon – programajánló

Egyértelműen a farsangi ünnepségek viszik a prímet a hétvégén a megyeszékhelyen, de nem kell aggódni, koncertekkel, ismeretterjesztő-tudományos előadásokkal is készülnek a rendezvényszervezők annak érdekében, hogy mindannyian tartalmasan, aktívan pihenve tölthessük a hét utolsó napjait.

Tovább olvasom

Ausztriában koncertezik januárban a Szolnoki Szimfonikus Zenekar

Az év első hónapjában, januárban a tavalyi évhez hasonlóan a Szolnoki Szimfonikus Zenekar ismét Ausztriában lép fel, ahol koncerteket adnak Bécsben és Salzburgban is. Emellett a művészek a hazai közönségük számára szintén színvonalas zenei élményeket szeretnének kínálni a következő időszakban.

Tovább olvasom

Szombaton ismét AztaQ – Ifjú tehetségek Szolnokon

Az Öröm a zene idei szezonjában huszonnégy határon túli és magyarországi városban rendeznek tehetségkutatót. A saját dalokkal jelentkező formációk, öt zenekar és egy szólóénekes a szolnoki Tisza moziban mutathatja meg kvalitásait szeptember 30-án, szombaton. Crescendo Selecta, Gedeon Reflects, Heron Lane, KabinLáz, Klisè és Lovas Juci. Ők hatan jutottak be a VII. AztaQ tehetségkutatóra, mely az évtizedes múltra visszatekintő Öröm a Zene Jász-Nagykun-Szolnok megyei versenye is egyben. A nyertes megmérettetheti magát a rendezvény idei döntőjén és ha ott is remekel, részese lehet az NKA Hangfoglaló Program Induló Előadói Alprogramjának. A neo-soultól…

Tovább olvasom