Szecsei Apánk, sakkverseny és nőnapi rendezvény Szolnokon – programajánló

Szokásosan egy kisebb összeállítással készültünk az előttünk álló hétvége legfontosabb szolnoki kulturális eseményeiről, legyen szó fotókiállításról, egy kiadós bulizásról, vagy a tavaly nyár után ismét megrendezésre kerülő Rapid Open Nemzetközi sakkversenyről. Ha tartalmasan akarja tölteni a hétvégét, érdemes végigböngészni!

Tovább olvasom

Torzóként állhat évekig a szolnoki Tisza Kavics szálloda

Torzó lehet akár évekig a nagy reményekkel indult szállodaépítésből Szolnokon. A Tisza Kavics nevezetű létesítmény költségei elszálltak, illetve az állam is visszavonta a 4 milliárdos támogatásnak közel felét – fejezte ki aggodalmát a Szolnoki Többség.

Tovább olvasom

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum karácsonyi rajzpályázatot hirdet – értékes nyereményekkel gazdagodhatunk

A hat és tizenöt év közötti gyermekek számára remek lehetőség a múzeum pályázati felhívása. Igyekezzünk tartani a határidőt. Minden korosztályban értékes nyereményeket sorsolnak ki az első három helyezett között, valamint minden egyes pályázó azonnali ajándékban részesül.

Tovább olvasom

Folytatódik a magyar gyártású Me 109-es vadászrepülőgép kiemelése, egy elem már felszínre került

A Magyar Honvédség öt alakulatának, illetve a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum szakembereinek többnapos megfeszített munkájának eredményeképp a minap sikerült a felszínre hozni a második világháború során a Balatonba zuhant magyar Messerschmitt típusú vadászrepülőgép első nagyobb elemét.

Tovább olvasom