Másodjára lett kerékpárosbarát település Tiszafüred

Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere jelentette be, hogy a város immár második alkalommal nyerte el a Kezdő Kerékpárosbarát Település címet. A díjat azon településeknek adják, akik sokat tesznek azért, hogy környezetük biztonságosabbá, és környezetbarátabbá váljon lakosaik és munkavállalóik számára.

Tovább olvasom

Lopott bringák és rollerek gazdáját keresi a szolnoki rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A folyamatban lévő eljárásban a nyomozók több kerékpárt és két rollert is lefoglaltak, melyek tulajdonosa nem ismert a nyomozóhatóság előtt. A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható kétkerekűek közül bármelyiket felismeri, illetőleg tulajdonosával kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Tovább olvasom

Biciklizzenek többet a fiatalok: Kiskunfélegyházán is nagy sikerrel indult a Bicibusz

A Bicibusz mozgalom öt, Barcelonában élő család fejéből pattant ki, akik szerették volna, ha a gyerekeik reggelenként örömmel és biztonságban érnének be az iskolába. Az elképzelésükből globális projekt lett és eljutott Magyarországra is, a fővárostól Zircen át, Pécsen keresztül egészen Kiskunfélegyházáig fogtak össze egy jó cél érdekében diákok és felnőttek.

Tovább olvasom