Szolnoki történet, ami egyszerre jó és elkeserítő is, közönnyel teli világunkban

Ismét akadt két jóindulatú ember, aki segített egy bajban levőnek, ám ami a tömeg nagyobb részét illeti, eszébe sem jutott senkinek még észrevenni sem a problémát. Ha pedig észrevették, elfordították a fejüket, hiszen nem az ő gondjuk.

Tovább olvasom

Tűzifát és sok egyéb további segítséget kap a híressé vált János bácsi, aki végtelenül hálás

A jószívű szolnokiak és távolabb élő segíteni akarók összefogtak, bár a történetben van némi negatív vetület is. Ez viszont eltörpül amellett, hogy alig egy hét leforgása alatt milyen nagyot fordult a világ János bácsival, a legjobb értelemben.

Tovább olvasom

Viharos sebességgel összefogtak a jászberényiek Zoliért, folyamatosan érkezik a segítség

Nagyon úgy tűnik, hogy még a lakókocsi vásárlása is sikerülhet, mert nagyon egy emberként mozdult meg Jászberény és a környék lakossága, hogy segítsék a kiszolgáltatott helyzetbe került jóembert. A nyilvánosság ereje ennyit számít, ráadásul már a rendőrség is segítséget nyújtott Zolinak.

Tovább olvasom

Szívmelengető: jószándékú szolnokiak összefogva veszik szárnyuk alá János bácsit

Minden segítség jól jön továbbra is az úriembernek, aki jelenleg nem éppen a sors kegyeltje. Mégcsak nem is hajléktalan, ám nem veszik fel dolgozni. Ezért egy szolnoki polgártársunknak támadt egy jó ötlete, ami szerencsére nem talált süket fülekre.

Tovább olvasom

Remek összefogás szerveződik Jászberényben a beteg és nélkülöző Zolinak

Ha még inkább ki lehetne szélesíteni ezt az összefogást, akkor emberi körülményeket teremthetnénk a hihetetlen szegénységben, egy összeeszkábált, fűtetlen lemezkunyhóban lakó férfinek, aki soha senkinek sem ártott.

Tovább olvasom

Egészen különleges kérés vagy kérdés a Szolnok megyei lakástulajdonosokhoz

Gyakran botlunk olyan hirdetésekbe, amikor valaki lakhatást keres, a jövendő lakóhelyét. Ez a mostani írás azonban egészen különlegesre sikeredett. Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek is olvassák el, hátha sikerül megoldást találni erre a speciális helyzetre.

Tovább olvasom

Újabb részletek derültek ki a súlyos vasúti ütközésről – képek

A karcagi tűzoltók is segítséget nyújtottak a hajnali balesetnél, amikor is egy tehervonat belerohant a sápi állomáson egy álló személyvonatba. Az már biztos, hogy a személyvonat vezetője súlyosan megsérült, de túlélte.

Tovább olvasom