Szolnok: mire jók ezek a kameradobozok, ahol ránézésre is egyértelmű, hogy az eszköz nem valódi?

Több szempontból is rossznak tartják a helyiek a Szolnokon elhelyezett “műkamerákat”. Általában ennél jobban szokták rejteni az álkamerákat, mint a képen látható eszköznél, de több helyen is az autósok gyorsan kiszúrták, hogy az a “kamera” semmilyen képet nem fog készíteni. Mások viszont megijednek és 30-35-re lassítanak.

Tovább olvasom

Megszólalt az eltűnt szolnoki nagymama családja – a hölgy demens, eltévedhetett

Már több napja nem találnak egy szolnoki nagymamát, adtuk hírül két nappal ezelőtt. Sajnos a keresés továbbra sem vezetett eredményre, egyes értesülések szerint a hölgyet látták Rákóczifalván, de hivatalos információk nem érkeztek a megtalálásáról. A család most megszólalt, hangsúlyozták, a néni sajnos demenciával küzd, ezért bolyonghat cél nélkül a megyében.

Tovább olvasom

Jó kis vita kerekedett abból, hogy egy kerékpáros felmerészkedett a főútra Szandaszőlősön

Elállták az útját egy kerékpárosnak a szolnok-szandaszőlősi kerékpárúton, ezért egy kerékpáros úgy döntött, pár métert a főúton tesz meg. Nemcsak az őt követő kamionostól, hanem még a közösségi oldalra feltett posztja miatt is kapott hideget, meleget ezért a tettéért.

Tovább olvasom

Vascsőbe szorult egy kismacska feje Rákóczifalván

Szerdán, a kora esti órákban érkezett a bejelentés, miszerint Rákócziújfaluban, egy Rákóczi úti ingatlanon egy vascsőbe szorult egy kismacska feje – számolt be az esetről a megyei Katasztrófavédelem. A gazdák próbálták kiszabadítani kedvencüket, de bármivel is próbálkoztak, nem jártak sikerrel. Végül a tiszaföldvári tűzoltók szappanos vízzel kenték be az állat testét, így sikerült a fejét kihúzni a csőből. A cica szerencsére sértetlenül úszta meg a kalandot. Fotó: Tiszaföldvár ÖTP

Tovább olvasom