Megszólalt az eltűnt szolnoki nagymama családja – a hölgy demens, eltévedhetett

Már több napja nem találnak egy szolnoki nagymamát, adtuk hírül két nappal ezelőtt. Sajnos a keresés továbbra sem vezetett eredményre, egyes értesülések szerint a hölgyet látták Rákóczifalván, de hivatalos információk nem érkeztek a megtalálásáról. A család most megszólalt, hangsúlyozták, a néni sajnos demenciával küzd, ezért bolyonghat cél nélkül a megyében.

Tovább olvasom

Jó kis vita kerekedett abból, hogy egy kerékpáros felmerészkedett a főútra Szandaszőlősön

Elállták az útját egy kerékpárosnak a szolnok-szandaszőlősi kerékpárúton, ezért egy kerékpáros úgy döntött, pár métert a főúton tesz meg. Nemcsak az őt követő kamionostól, hanem még a közösségi oldalra feltett posztja miatt is kapott hideget, meleget ezért a tettéért.

Tovább olvasom

Vascsőbe szorult egy kismacska feje Rákóczifalván

Szerdán, a kora esti órákban érkezett a bejelentés, miszerint Rákócziújfaluban, egy Rákóczi úti ingatlanon egy vascsőbe szorult egy kismacska feje – számolt be az esetről a megyei Katasztrófavédelem. A gazdák próbálták kiszabadítani kedvencüket, de bármivel is próbálkoztak, nem jártak sikerrel. Végül a tiszaföldvári tűzoltók szappanos vízzel kenték be az állat testét, így sikerült a fejét kihúzni a csőből. A cica szerencsére sértetlenül úszta meg a kalandot. Fotó: Tiszaföldvár ÖTP

Tovább olvasom

Tovább zuhanhat a bankfiókok száma – ember nincs, aki hitelről akar tárgyalni

Senkinek sem kellenek a lakáshitelek – utoljára 10 éve volt olyan alacsony a szerződések száma, mint idén februárban – havonta egy bankfiókban átlagosan kevesebb, mint 3 hitelszerződést kötnek az ügyfelekkel – hívja fel a figyelmet a BiztosDöntés.hu.

Tovább olvasom

Kigyulladt egy családi ház Rákóczifalván

Tűz ütött ki egy családi házban Rákóczifalván, a Jókai Mór utcában – tudta meg a Karcag TV a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságtól. A nyolcvan négyzetméteres ingatlan, illetve a hozzá kapcsolódó melléképület teljes terjedelmében égett. A tűzhöz a szolnoki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik négy vízsugárral eloltották a lángokat, így megakadályozták, hogy a lángok továbbterjedjenek a tetőszerkezetre. Az egységek az oltás közben megbontották az épület tetejét, továbbá kivittek az ingatlanból három gázpalackot és egy orvosi oxigénpalackot is. Az ingatlanban lakó hét ember elhagyta a házat, négyen rokonokhoz költözte, három ember elhelyezéséről az önkormányzat…

Tovább olvasom