„Örökös csőtörés” „Mindhalálig csőtörés” – ismét lecsapott a szolnoki Google Maps-fantom

Egy szemfüles posztoló a Szolnokon hallottam csoportban osztotta meg, hogy valaki a városi problémákra rávilágítva ismét a kreatív és vicces Google Mapses helyszínmegjelölésekkel élt. Legutóbb február végén írtunk róla, hogy a szűnni nem akaró feltúrások következményeként a térképen „Véglegesített útszűkület Szalay úr jóvoltából” jelent meg.

Tovább olvasom

A minap végzett javítás helyétől alig pár méterre ismét csőtörés történt Szolnokon

Két héttel ezelőtt is javították a vezetéket azon a környéken, hétfőn is egy csőtörés javítási munkálatait végezték Szolnokon, de az Ady Endre út környéke kifejezetten problémás. Fokozatosan bedől megyeszékhelyünk vízrendszere a korábbi, el nem végzett karbantartási és felújítási munkálatok miatt.

Tovább olvasom

A rezsicsökkentés vakítása végzetesen tönkretette a vízvezeték-hálózatokat, most jön az áremelés

A bő egy évtizedes kampányfogás igazán remekül hangzott, de amíg mi néhány százast spóroltunk havonta a számlánkon, most ennél jóval áremeléssel hozzák be az akkori adományozást a szolgáltatók. Főleg azok, amelyek már a kormány kezébe kerültek. Nem volt ingyen az adomány, most megfizetjük az árát többszörösen is.

Tovább olvasom

Október végéig maradnak az áldatlan állapotok a Széchenyi-lakótelepen Szolnokon

Szolnok legnépesebb városrészének kálváriája közel sem újkeletű. Már tavaly beszámoltunk a lakótelep hányatott sorsáról, több napon keresztül nem volt fűtés és meleg víz. Idén szeptember közepén hasonló problémával szembesültek a lakók, most az MVM arról tájékoztatta őket, hogy a helyreállítási munkák, vagyis a munkagödör betemetése és a sétány helyreállítása október végéig elhúzódik.

Tovább olvasom