Jászberény fideszes ex-polgármestere, Szabó Tamás azzal védekezett a bíróságon, hogy ő orvos, így nem értett pénzügyi dolgokhoz – el is ítélték

Minap volt az utolsó tárgyalás a Szabó-féle büntetőügyben. Ítéletet akkor nem hoztak, azt elhalasztották november 20-ra. Most ez is megtörtént: Szabót bűnösnek találták. Mint ismert, Szabó Tamást, Jászberény volt polgármesterét a jelenlegi önkormányzat jelentette fel pár éve.

Tovább olvasom

Ismét gondok a szolnoki vasútvonalakon – de miért mondta azt Lázár János, hogy nem feltétlenül kell nekünk Volán vagy MÁV?

Sokan már hónapok óta azt vizionálták, hogy az évek óta megbízhatatlanul teljesítő állami vasúttársaság azért lett ennyire látványosan még rosszabb nyár óta, hogy magyarázható legyen a liberalizálás. Lehet, hogy igazuk lesz.

Tovább olvasom

Az utasok szerint végeláthatatlan káosz az új szolnoki buszmenetrend

Társadalmi egyeztetést követően új autóbusz-hálózat és menetrend lép életbe a megyeszékhely közösségi közlekedésében november első napjától, adtuk hírül október végén a Volánbusz tájékoztatását. Bár a kormánypárti városvezetés sikernek könyveli el a változást, a közhangulat valószínűleg mást mond. Összegezzük a felfordulás okait és a nyilvános véleményeket.

Tovább olvasom

Durván beolvastak az új buszmenetrend miatt a szolnoki városvezetésnek, a polgármestert külön is felemlegették

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek az új szolnoki buszmenetrend miatt. Óriási a felháborodás, ezt túlzás nélkül lehet mondani. Vélemények szerint jót tenne a városnak, ha a polgármester végre kiszállna a szolgálati autójából és igénybe venné a buszközlekedést. Egy bejegyzéssel indult útjára a népharag, ami így szólt: “Tiszteletem a Volánnak és a Városvezetésnek! Valaki súgja már meg, hogy a hétvégi menetrendet hogy nem sikerül betartani? Merthogy szombati menetrend szerint a Széchenyin, a Hilden 5:16-kor kellett volna érkezni egy busznak, ami a vasút felé megy a Tigáz felé.Nem jött a busz! Továbbá…

Tovább olvasom

Tovább forrnak az indulatok az új menetrend, jegy- és bérletárak miatt Szolnokon

Óriási eredménynek könyveli el a szolnoki fideszes városvezetés az új Volán-menetrendet és az új buszhálózatot. Holott a város tömegközlekedést választó lakossága csak forgatja a fejét, mint tyúk az udvarban, hogy mi is van most. Kétségtelen, idő lesz megszokni az új rendet, de van ezért itt más is.

Tovább olvasom

Sokaknak nem tetszik az új szolnoki buszmenetrend, ami holnap lép életbe

November 1-jétől új hálózat és új menetrend lép életbe Szolnok helyi közlekedésében. Az új rendszer ütemesebb, egyenletesebb, az utazási szokásokhoz jobban igazodó menetrendet kínál, valamint több közvetlen kapcsolatot hoz létre, így egyszerűbbé, kényelmesebbé válik az utazás. Ezt állítja a Volánbusz. De mit mondanak a lakosok?

Tovább olvasom