Karbantartás miatti változtatások a MÁV-nál, érintett a Budapest-Újszász-Szolnok vonal is

Ne lepődjünk meg: vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt bizonyos vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, néhány szakaszon pedig vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. Sok más melllett a Budapest-Újszász-Szolnok vonal is érintett.

Tovább olvasom

Megint lehullt a lepel: választás előtt, választás után – hogy is van ez a háborús propaganda?

Június kilencedike előtt egy hónapon át úton útfélen csak az jött velünk szemben plakátokon, televíziós és internetes hirdetések tízezreiben, hogy állítsuk meg a háborút, erre csak a Fidesz képes és csak a kormánypárt békepárti. Nézzük meg, hogy változott ugyanazon a helyen a plakátolás a választások előtt és után. Világosodik?

Tovább olvasom

Szolnoki történet, ami egyszerre jó és elkeserítő is, közönnyel teli világunkban

Ismét akadt két jóindulatú ember, aki segített egy bajban levőnek, ám ami a tömeg nagyobb részét illeti, eszébe sem jutott senkinek még észrevenni sem a problémát. Ha pedig észrevették, elfordították a fejüket, hiszen nem az ő gondjuk.

Tovább olvasom

A majálist még nem zavarja meg, de csütörtöktől leszakadhat az ég, a ballagásoknál is figyeljünk

Szerdán még kitűnő időre számíthatunk, de élvezzük ki a kora nyári hőmérsékletet, a napsütést, mert csütörtöktől változik időjárásunk. Mivel az igazán komoly csapadékot éppen péntekre jelzik, helyenként erős zivatarokkal, ez bizony alapvető hatással lehet a középiskolai ballagásokra.

Tovább olvasom

Május első hetében és júniusban is alaposan felforgatják a szolnoki vasútvonal menetrendjét

Egészen pontosan május negyedikén és a rákövetkező napon lesznek változások pályakarbantartási munkálatok miatt. Ezzel még nincs vége, mert június közepén ugyanez megismétlődik, újra két napon át.

Tovább olvasom

Fontos! – Megváltozott a szolnoki Hetényi Géza Kórház járóbeteg ellátásának elérhetősége

A közösségi oldalakon számtalan alkalommal kérdezték a szolnoki lakosok, hogy pontosan mely új telefonszámokon elérhetőek a szolnoki Hetényi Géza Kórház szakrendelései. Március 4-től ugyanis megváltoztak a számok, érdemes mindenkinek kiemelt figyelmet fordítani a változtatásokra.

Tovább olvasom