Szalay: Határozottan fellépünk azokkal szemben, akik nem tartják be a strand házirendjét

Rengeteg a panasz az elmúlt években a szolnoki fürdőhelyen tapasztalható lehetetlen állapotokkal kapcsolatban, leginkább más fürdőzőkre mérgesek, akik képtelenek betartani a normális együttélés szabályait, illetve a fürdő rendjét. A polgármester megígérte, mostantól egészen határozottan fellépnek a renitensekkel szemben.

Tovább olvasom

Ha Szolnokon belekezdenek egy munkába, nem biztos, hogy be is fejezik rendesen

Attól még, hogy egy helyen meg kellett bontani az útburkolatot és valamilyen javítási munkálatot végeztek, semmi biztosíték nincs arra, hogy a munkaterület eredeti állapotát tökéletesen vissza is fogják állítani. Ha hosszú hetekig nem történik semmi és balesetveszélyes marad a terület? Ugyan már, Szolnokon ez nem egyedi eset.

Tovább olvasom

Súlyosabb a jászsági áramkimaradás, mint gondolták

Az eddigi információk szerint felrobbant egy trafóház Jászberény külterületén, emiatt kora délután óta nincs áram a Jászkunság jelentős részén. Rengeteg települést érint a kimaradás, a helyreállítás hosszabb időt vehet igénybe, mint eleinte gondolták. A televízió- és internetszolgáltatás is huzamos ideig akadozhat.

Tovább olvasom

Mészáros Lőrincék megszánták a MÁV-ot és besegítenek a kétpói pusztítás helyreállításában

Az állami vasúttársaság már két és fél hete dolgozik a kisiklott tehervonat okozta baleset pusztításának eltakarításán és helyreállításán. Most a nemzet gázszerelőjének egyik cége rendelkezésre bocsátott egy különleges gépet, aminek köszönhetően hamarabb állhat majd helyre a normális vasúti közlekedés a szolnoki vonalon.

Tovább olvasom

A szolnoki vasútvonal leszakadt felsővezetékét igyekezett megjavítani, halálos áramütés érte

Valami fatális hiba történt a munkálatok előkészítésekor, ilyennek nem szabadna megtörténnie. A MÁV munkatársa próbálta a vasárnapi vihar által leszakított vezetéket helyreállítani Cegléd és Abony között, amikor halálos áramütést szenvedett. Halálos áramütést szenvedett a MÁV egyik munkatársa hétfő hajnalban – közölte a MÁV kommunikációs igazgatósága. A vasárnapi heves vihar Cegléd és Abony között mintegy 700 méteren rongálta meg az egyik vágány felsővezetékét, amelynek a helyreállítása várhatóan kedd délelőttig tart. Az MTI értesülése szerint a helyreállítás során a vasúttársaság egyik alkalmazottja áramütést szenvedett. A MÁV hétfő délután azt közölte, hogy a…

Tovább olvasom