Ez is ígéret maradt: most éppen azért nem épül a szolnoki fürdő, mert vihar volt

Ez a legújabb hivatalos álláspont, hogy a hét közepi óriási zivatar akadályozza a Tiszaligeti Fürdő építkezésének befejezését. A kérdés azért felmerül mindenkiben, hogy az elmúlt években miért nem végezték a munkálatokat, amikor éppen nem volt vihar?

Tovább olvasom

Eddig nem látott felvételek a legendás szolnoki Damjanich uszodáról

A helyiek számára ikonikus helynek számító Damjanich uszodát 1949-ben avatták fel, a szolnoki csata 100. évfordulójának emlékééül nevét Damjanich János tábornokról kapta. Egy 1200 méteres fúrással 63 Celsius fokos termálvizet szolgáltattak, ami a mozgásszervi, reumatikus, ízületi betegségek kezelésére volt rendkívül alkalmas. Most új, sokak számára ismerős archív felvételeket osztott meg egy szolnoki lakos.

Tovább olvasom

Így üzentek a helyiek az újranyitott, aztán ismét bezárt Tisza Szálló gyógyfürdőjének

Nagyon várták a helyiek, hogy újra kinyisson a Tisza Szálló gyógyfürdője, ami hivatalosan tavaly év végén meg is történt. Aztán jött a fekete leves, a megnövekedett víz- és csatornadíjakra hivatkozva hamar bezárt a hotellel együtt. Az elégedetlen lakosok a kifolyó környékére helyezett papírokkal mondták el határozott véleményüket.

Tovább olvasom

A polgármester szerint már az utolsó fázisban van a Tiszaligeti Strand beruházása

Találós kérdés következik – évek óta épül, a szolnokiak epekedve várják, hogy használatba vegyék, még sincs kész: mi az? Lehet, hogy sok minden a helyiek eszébe jutott, de most a tiszaligeti fürdőre gondoltunk. A legújabb hír az, amit maga Szalay Ferenc polgármester jelentett be, hogy célegyenesbe érkezett a fejlesztés.

Tovább olvasom

Hol a pénz, hol a strand? – tette fel a kérdést az LMP Szolnokon

Szolnokon jelentkezett élő adással Tóth Áron az LMP polgármesterjelöltje és Angyal Károly Tibor a párt országos elnökségének titkára. Az élő adás témája a Liget Termálstrand és Élményfürdő, mely a szolnoki Tiszaligetben található és a felújítása évek óta tart. Angyal Károly azzal kezdte, hogy „Tulajdonképpen hol a lóvé? Azt lehetett hallani, hogy 2019 óta tart ez a projekt… folyik a maszatolás egyébként a helyszínen a mai napig. Állítólag 90 százalékos készültségben van a strand. Azt lehet látni helyszínen , hogy ez nem biztos, hogy megfelel a valóságnak és súlyos milliárdok kerültek eddig ebbe a projektbe.”…

Tovább olvasom