Egyáltalán nem úgy tűnik, hogy a kínai tulajdonban levő Tisza Szálló hamarosan újra kinyitna

Eredetileg azt ígérték, hogy május 31-én újranyit ez a patinás szálló és a hozzá kapcsolódó gyógyfürdő. Most viszont inkább úgy tűnik, hogy egyszerűen igyekeznek teljes csendben maradni a dologról, hátha a többség már elfelejtette. A jelek inkább arra mutatnak, hogy semmilyen újranyitás nem lesz itt a közeljövőben.

Tovább olvasom

Füstbe ment terv lett a Damjanich uszodára vonatkozó tervpályázat

Az utóbbi hetekben ismét felkapott téma lett a Damjanich uszoda és annak méltatlan sorsa, pontosabban bezárása. A Szol24-en néhány nappal ezelőtt írtunk róla, hogy egy helyi lakos emlékestre invitálja a Dami után nosztalgiázókat, emellett pedig eddig nem látott archív felvételeket is közzétesz az uszodáról. Most egy 2006-ban készített tervpályázat tűnt fel egy szolnoki Facebook-csoportban, amiből természetesen már nem lett semmi.

Tovább olvasom

A Tisza Szálló az egyik legfájóbb vesztesége lehet Szolnoknak – fotók

Tisza Szálló. Mennyi szép emlék és kellemes élmény fűződik több generációra visszamenőleg azoknak a szolnokiaknak és persze az ország bármely szegletéből érkezetteknek, akik a Tisza Szálló és Gyógyfürdő szolgáltatásait vették igénybe. A helyiek jól tudják, ezt a sok ígérgetés ellenére ma már nem tehetik meg. A Szol24 összegezte a legfontosabb tudnivalókat, amiket a szálló és a gyógyfürdői rész kálváriájáról tudni érdemes.

Tovább olvasom

Továbbra is zárva marad a szolnoki Tisza Szálló és a gyógyfürdője is

Tavaly év végén nyitott ki újra a szolnoki Tisza Szálló gyógyfürdője, amit nagyon vártak már a szolnokiak. Aztán pár nap után úgy, ahogy volt, be is zárt a fürdő. Az ok: a megnövekedett víz- és csatornadíj. Remélték, hamar megoldódik a helyzet, de most újabb,távolabbi nyitási időpont látott napvilágot. Nagy öröm volt a szolnokiaknak, hogy ismét kinyitott a Tisza Szálló gyógyfürdője az év végén. Kicserélték a szivattyút, ami lehetővé tette azt, hogy ismét kinyithassák a közkedvelt fürdőt, illetve ismét folyt a gyógyvíz a közkifolyóból a szálló oldalában.  Aztán januárban be is zárt…

Tovább olvasom

A légzőszervi megbetegedéssel küzdők utógondozását se keressük innentől a Hetényiben

Számtalan osztály teljesen bezárt, vagy csak félgőzzel, bizonyos napokon, erősen korlátozottan működik. Most már a légzőszervi utógondozást sem találjuk meg a szolnoki kórházban, igaz, itt most “csak kiszervezésről” van szó. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban?

Tovább olvasom

Szolnok megye megsínyli a vasútvonalak bezárását, de országosan is borzalmas a helyzet

A Szol24-en már több alkalommal foglalkoztunk a lesújtó hírrel, nevezetesen azzal, hogy tavaly augusztus elsejétől tíz, köztük több Jász-Nagykun-Szolnok megyei érintettségű vasútvonal személyszállítását állította le a MÁV. A Telex most részletesen elemezte a fájdalmas igazságot.

Tovább olvasom