Az évtized legnagyobb tüntetését hozta össze Magyar Péter

Az elmúlt hetekben már harmadszor rendezett tüntetést Magyar Péter és rendezvényein egyre többen vannak. A mozgósítási versenyt már a nemzeti ünnepen is megnyerte, de most egy attól is sokkal nagyobb tömeget tudott megmozgatni. Az évtized legnagyobb politikai tüntetése zajlott tegnap a teljesen megtöltött Kossuth téren.

Tovább olvasom

Szép számmal mennek a megyéből is Magyar Péter holnapi demonstrációjára

2010 óta az eddigi legnagyobb kormányellenes tüntetésre készülnek április 6-án, azaz holnap. A tömeg délután fél kettőtől fog gyülekezni, majd háromkor kezdődik a demonstráció a Kossuth téren. Külön telekocsis Facebook-csoportok indultak a vidékiek számára, a Szol24 megkérdezte az egyik jászberényi szervezőt, ugyanis a városból is sokan együtt indulnak útnak.

Tovább olvasom

Ismét a szolnoki ToiToi-botránnyal támadják a tüntetést szervező Azahriaht

A kormánypropaganda értelemszerűen minden lehetőséget megragad, hogy a február 16-ára, azaz ma estére szervezett influencer-tüntetés szervezőin fogást találjanak. Napjaink legismertebb hazai sztárja, Baukó Attila Azahriah is a nevét és arcát adta a megmozduláshoz, ezután pedig nem kellett sok, hogy hogy az Alapjogokért Központ a kellemetlen, 2022-ben történt botrányával próbálja újra elhitelteleníteni.

Tovább olvasom

Már a Jász-Nagykun-Szolnok megyei iskolák magánadományairól is a minisztérium dönt

Új fokozatba kapcsolt a kormányzat központi irányítása, a belügyminisztérium utasítása szerint mostantól kizárólagosan a tankerületek és a Klebelsberg Központ (KK) fogadhatja el az oktatási intézmények számára nyújtott magán-, vagy civil felajánlásokat. Bár az élet minden területén érezzük, kétségtelenül az oktatási szféra az egyik leginkább átpolitizált és decentralizált közeg Magyarországon. A tankerületi posztokat szakemberek helyett politikai kinevezettekkel töltötték fel, akikről már többször bebizonyosodott, hogy felső utasításra cselekednek, autonóm hatáskörük nincsen. Most egy belügyminisztériumi utasításból derült ki, hogy az idei tanévtől az intézmények vezetői helyett csak a fenntartó Klebelsberg Központ dönthet az…

Tovább olvasom

LEVEGŐT! – országos akció az oktatásért Szolnokon is

​​​​​​​Június elsején országos akciót szervez a noÁr Mozgalom és a Tanítanék Mozgalom. A szolnoki Kossuth térre is várják mindazokat, akik szerint változásra van szükség. A Facebookon meghirdetett „LEVEGŐT! – országos akció az oktatásért” demonstráció keretében június 1-jén az ország számos pontján egyetlen nagy, tömeges akciót szerveznek. Eljött az idő, hogy az ország ugyanazon a napon, közösen megmozduljon az oktatásért, és kiálljunk együtt egy jobb jövőért. Csatlakozz te is a Tanítanék Mozgalom és a noÁr által kezdeményezett akcióhoz, és találkozzunk június elsején Szolnokon, a Kossuth téren! Gyere el a 17:00-kor kezdődő eseményre, és álljunk…

Tovább olvasom