Dobrev Klára igyekezett életet lehelni az ellenzék kampányába Szolnokon

Szolnokon tartott kampányrendezvényt az európai parlamenti választásokon közös listán induló MSZP, Párbeszéd és a Demokratikus Koalíció. Dobrev Klára listavezető az itt élő szavazóktól Györfi Mihály, az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltjének támogatását kérte, miközben a szolnoki ellenzék már kiugrott tagjai, köztük néhány nappal ezelőtt Berényi Gábor és Szotyori-Lázár Zoltán, meglehetősen rossz véleménnyel vannak egykori politikai közösségükről.

Tovább olvasom

MSZP-kongresszus: „Szolnokot is fel fogjuk szabadítani”

A Fidesz legyőzhető, de erre egyedül egyik ellenzéki párt sem képes – fogalmazott a szocialista Tüttő Kata főpolgármester-helyettes szombaton Budapesten, miután az MSZP kongresszusa európai parlamenti (EP-) listavezetőnek választotta. A megyeszékhely ellenzéki polgármesterjelöltje, Györfi Mihály szerint fel fogják szabadítani Szolnokot.

Tovább olvasom

Büntetné a magyar munkavállalók érdekeit sértő vállalatokat az MSZP

Komjáthi Imre az MSZP társelnöke arról számolt be, hogy az MSZP javaslatot nyújt be arra vonatkozóan, hogy büntessék azokat a multinacionális vállalatokat, amelyek nem törődnek a magyar munkavállalók jogaival. Botrányos a kormány foglalkoztatáspolitikája. A multinacionális vállalatok esetleges kivonulására hivatkozva támogatta magyar adófizetői forintokból ezeket a vállalatokat, ehhez képest a dolgozó emberek mentek el Magyarországról azért, mert a kormány a multivállalatok érdekében, a magyar dolgozók kárára hoz intézkedéseket – írja a párt közleményében. Az MSZP a Parlamenten belül és kívül is harcol a munkavállalók jogaiért. A párt ezért ismét határozati javaslatot…

Tovább olvasom

Pár tízméteres út felújítására nem futja az állítólag erős gazdasággal rendelkező Szolnoknak

Szolnokon, ezen az állítólagos erős gazdasággal büszkélkedő megyeszékhelyen évek óta képtelenek felújítani egy nagyjából 80 méter hosszú kis utat. Pedig nem is kerülne sokba, de még erre a kis összegre sem futja a büdzséből.

Tovább olvasom

Ez az ellenzéki kerekasztal nehezen akar összejönni Szolnokon

Október végén az Agóra Szolnoki Közéleti Egyesület felhívást tett közzé a közösségi oldalán. Ebben Szolnok ellenzéki pártjaihoz, ellenzéki gondolkodású egyesületeihez, civil szervezeteihez és polgáraihoz fordultak. Összefogást és ellenzéki kerekasztalt szorgalmaztak. Közel két hónappal a felhívást követően arra voltunk kíváncsiak, hol tart ez az ügy?

Tovább olvasom

Egy szál takaró alatt feküdt egy hajléktalan a fagypont körüli hőmérsékletben a szolnoki Kossuth téren

Az angyalokat várják a szolnoki Kossuth téren is, az adventi koszorú is feldíszítve, a város karácsonyfája is áll, ehelyett egy hajléktalan bukkant fel a város ünnepi pompájába öltözött téren, a város központjában. A Fidesz-KDNP-irodától 20 méterre feküdt le fáradalmait kipihenni egy hajléktalan, meleget egy szál takaró biztosított számára.

Tovább olvasom