Ez az ellenzéki kerekasztal nehezen akar összejönni Szolnokon

Október végén az Agóra Szolnoki Közéleti Egyesület felhívást tett közzé a közösségi oldalán. Ebben Szolnok ellenzéki pártjaihoz, ellenzéki gondolkodású egyesületeihez, civil szervezeteihez és polgáraihoz fordultak. Összefogást és ellenzéki kerekasztalt szorgalmaztak. Közel két hónappal a felhívást követően arra voltunk kíváncsiak, hol tart ez az ügy?

Tovább olvasom

Mekkora adóssága van Szolnoknak? – teszik fel a kérdést a városvezetésnek

Az Agóra Szolnoki Közéleti Egyesület közérdekű adatigénylést nyújtott be a megyeszékhely polgármesterének, Szalay Ferencnek, melyben a város aktuális adósságállománya felől érdeklődnek. Az egyesület azt ígéri, azon nyomban tájékoztatják a lakosságot, amint válasz érkezik.

Tovább olvasom

A civil egyesület szerint a ligeti strandfejlesztés bénázása miatt le kellene mondania Szalay Ferenc polgármesternek

Rendkívül fontosnak is mondható a szolnoki tiszaligeti strandberuházás szempontjából Füle István ellenzéki frakcióvezető szerdai bejegyzése. A beruházás helyzetéről adott számot, és azt jósolta, hogy még jövőre sem lesz átadva a létesítmény. Az Agóra civil egyesület máris lecsapott a témára és egy nagyon kínos kérdést tett fel a polgármesternek címezve.

Tovább olvasom

Megkérdezték a szolnoki polgármestert, ki a felelős a ligeti strand fejlesztésének elhúzódásáért

Ismét hallatta a hangját a szolnoki Agóra Szolnoki Közéleti Egyesület. A társaság legutóbb felszólította a polgármestert, vonja vissza a hálapénz elfogadásával vádolt szolnoki orvos díszpolgári címét. Most a tiszaligeti strand fejlesztésének elhúzódásával kapcsolatban tettek fel kényelmetlen kérdéseket. Szalay Ferenc polgármester eddig a hallgatás taktikáját választotta.

Tovább olvasom