Egy utolsó bejárás – holnap nyit az Aldi Szolnokon

November 7-én, azaz holnap nyit az új Aldi az Ady Endre úton, az egykori Domus helyén. Az építkezésről, fejleményekről, boldog és kevésbé boldog hangokról egyaránt beszámoltunk a Szol24-en. Szalay Ferenc polgármester, Fejér Andor alpolgármester és Kállai Mária országgyűlési képviselő a nyitás előtti nap személyesen járta be az üzletet.

Tovább olvasom

Az ellenzéki politikus szerint a városüzemeltetésért felelős vezetők alkalmatlanok feladatukra Szolnokon

Teljesen alkalmatlan a feladatára a szolnoki városüzemeltetésért felelős két vezető, Fejér Andor alpolgármester és Ligeti József, a városüzemeltetési biztottság vezetője. Ezt jelentette ki Miskolczi László volt alpolgármester, a Momentum szolnoki választókerületi elnöke lapunknak. Az alapos indoka is megvan erre az ellenzéki politikusnak.

Tovább olvasom

Hitelt vesz fel Szolnok, hogy kifizesse a tartozását a Volánbusznak, módosul több viteldíj és a menetrend is novembertől

Politikai csatáktól sem mentes vitát követően a szolnoki közgyűlés csütöröki ülésén elfogadta a képviselők többsége, hogy kifizetnek a Volánbusznak több mint 3,1 milliárd forint tartozást. A tartozás 2017-től halmozódott.

Tovább olvasom

Úgy tűnik, a milliárdokból csak szűkös nagymedencére futotta az épülő szolnoki strandon

Tovább borzolja a kedélyeket az épülő szolnoki tiszaligeti strandfürdő. Most egy belső felvétel jelent meg róla, amin jól látható, hogy a máshol szokványos méretű nagymedence mintha kissé szűkösre sikeredett volna. A szokásos nyolc versenypálya helyett csak hetet tartalmaz a szolnoki strand leendő nagymedencéje. Kínos baki vagy tudatos tervezés?

Tovább olvasom