Központi utasításra oszthatják a Varga Juditot támogató üzeneteket a megyei országgyűlési képviselők

Mi a közös F. Kovács Sándorban, Kállai Máriában, Pócs Jánosban és Herczeg Zsoltban? Az első elég evidens, mindannyian Jász-Nagykun-Szolnok megyében megválasztott Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselők. Másrészt, többi képviselőtársukhoz hasonlóan kommunikációs felületeiken osztják Varga Judit egykori igazságügyi miniszter bejegyzését, amelyben a volt férje által elkövetett erőszakról ír. A Telex szerint központi utasításra történik mindez.

Tovább olvasom

Nem maradt ki a kormánypárti köszöntésekből az 50 éves Mága Zoltán

„Drága barátom, Isten éltessen sokáig!” – nem mindenkit köszönt így a születésnapján Szalay Ferenc, de ahogy látjuk, Mága Zoltán közéjük tartozik. Igaz, apró szépséghibája a dolognak, hogy a Liszt Ferenc-díjas hegedűművész február 19-én, két nappal ezelőtt ünnepelte azt, mindenesetre Szalay most jutott oda, hogy az online térben is megemlékezzen a cimborájáról.

Tovább olvasom

Kállai Mária rendkívül lelkes, elsőként érkezett a Fidesz balatonalmádi frakcióülésére

Két éve ugyanitt egy kétnapos Fidesz-összetartozás 24 millió forintos kiadás jelentett “nem részletezett” forrásból. Most a jászkunsági képviselő asszony elsőként érkezett a helyszínre, ezért is járhat néhány piros pont.

Tovább olvasom

Családügyi ankétot tartottak Szolnokon, minden a legnagyobb rendben lenne?

Hat évvel ezelőtt, 2018-ban kezdte meg működését az elismert orvos-pszichológus munkásságát folytatni kívánó Kopp Mária Intézet, azóta a különböző rendezvényeik, programjaik során elsősorban a gyermekvállalást népszerűsítik. Január 18-án a szolnoki TISZApART Moziban tartottak családügyi ankétot.

Tovább olvasom

A szolnoki Balla György több mint 2,6 millió forint ellenében maradt hallgatag a parlamentben

Jellemzően a parlamenti államtitkárok szólaltak fel legtöbbször a parlamentben az idén is, hiszen az ő feladatuk válaszolni a képviselők kérdéseire és interpellációira. Vannak néhányan a honatyák közül, akik kimondottan sokat beszéltek idén is. Ám még többen vannak, akik egyetlen szót sem szóltak. Köztük van a szolnoki Fidesz alapítója, Balla György is.

Tovább olvasom

Csapdába esett a szolnoki Fidesz a Lévai-Pressman helyi találkozó miatt?

Országosan is híre ment, hogy az amerikai nagykövet és a magyar miniszterelnök felesége (igaz, más minőségében) hivatalos találkozót tartottak Szolnokon az elmúlt napokban. De valami véletlen folytán ezt a helyi fideszesek még csak meg sem említik. Inkább elhallgatják, mintha meg sem történt volna.

Tovább olvasom

Kállai Mária megjelent a szandaszőlősi helyi termékek vásárán

Helyi termékek vásárában látja a magyar jövőt a kormánypárt és annak számos híve. A helyi termékek vására minden esetben kiemelt téma a kormányzóerőknél. Példa rá a szolnoki Hild téri, amit előszeretettel ajánlanak mindenkinek. A baj csak az, hogy sok esetben nem hétköznapi árakkal találkozhat az ilyen piacra kilátogató.

Tovább olvasom

A valósággal szembesítették az infláción lelkendező fideszest

Rendkívül rosszul járt egy hurráoptimista bejegyzésével dr. Kállai Mária szolnoki fideszes országgyűlési képviselő. A havonta 1,6 millió forintos javadalmazásból tengődő politikus azt közölte, hogy novemberben 7,9 százalékra esett az infláció Magyarországon. A hozzászólók szerint ezt egyáltalán nem érezni.

Tovább olvasom

Egy utolsó bejárás – holnap nyit az Aldi Szolnokon

November 7-én, azaz holnap nyit az új Aldi az Ady Endre úton, az egykori Domus helyén. Az építkezésről, fejleményekről, boldog és kevésbé boldog hangokról egyaránt beszámoltunk a Szol24-en. Szalay Ferenc polgármester, Fejér Andor alpolgármester és Kállai Mária országgyűlési képviselő a nyitás előtti nap személyesen járta be az üzletet.

Tovább olvasom