Közösségi oldalán ontja magából a kimásolt, egymondatos propagandát a fideszes Kállai Mária

A Megafonra és egyéb propagandamédiumokra elszórt milliárdok egy jól felépített gépezet részei, de ne legyenek kétségeink, az országgyűlésben ülő honatyák és honanyák számára ugyanúgy ki van adva házi feladatként, hogy minél aktívabban posztoljanak a közösségi médiában. Kállai Mária ezt rendre meg is teszi, bár egyre gyakrabban szembejön vele a valóság. Mire használhatja egy országgyűlési képviselő a Facebook-oldalát? Talán arra, hogy tájékoztassa a lakosságot, beszámoljon a rendezvényekről, értesítse az embereket a jövőbeni tervekről. Nos, ez Kállai Mária esetében csak hellyel-közzel valósul meg, ellenben egymondatos külpolitikai szakértések és propagandisztikus megmondások jellemzik oldalát,…

Tovább olvasom

Jó kis vita kerekedett abból, hogy egy kerékpáros felmerészkedett a főútra Szandaszőlősön

Elállták az útját egy kerékpárosnak a szolnok-szandaszőlősi kerékpárúton, ezért egy kerékpáros úgy döntött, pár métert a főúton tesz meg. Nemcsak az őt követő kamionostól, hanem még a közösségi oldalra feltett posztja miatt is kapott hideget, meleget ezért a tettéért.

Tovább olvasom

Alantas technikával hergel a pedagógusok ellen Kállai Mária

A régi receptet vette elő megint (vagy folyamatosan él vele) a Fidesz. Végy egy társadalmi csoportot és a feszültségek levezetése érdekében kiáltsd ki őket közellenségnek. Hasonló volt a nácik idejében a zsidóság elleni, majd a szovjetek idejében a kulákok elleni “küzdelem” is. A civil szervezetek után most a pedadógusok az általános közellenség, velük hergel a Fidesz.

Tovább olvasom

Képzeljék, még tovább fejlődött a magyar vidék!

Nagyot mentek a megyei fideszes képviselők közül ketten is a napokban. A jobboldali politikusok jelentős fejlesztésekről számolhattak be közösségi oldalukon, már ha az általuk említetteket jelentősnek lehet nevezni. Van azonban egy kivétel, ő Kállai Mária, akinek egy szalagátvágó olló sem jutott.

Tovább olvasom