A szolnoki Balla György több mint 2,6 millió forint ellenében maradt hallgatag a parlamentben

Jellemzően a parlamenti államtitkárok szólaltak fel legtöbbször a parlamentben az idén is, hiszen az ő feladatuk válaszolni a képviselők kérdéseire és interpellációira. Vannak néhányan a honatyák közül, akik kimondottan sokat beszéltek idén is. Ám még többen vannak, akik egyetlen szót sem szóltak. Köztük van a szolnoki Fidesz alapítója, Balla György is.

Tovább olvasom

Minibölcsőde létesült Tomajmonostorán, iskolaszárnyat avattak Karcagon

Minibölcsőde létesült a mintegy hétszáz lakosú Tomajmonostorán – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. az MTI-vel. Elkészült a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola új beruházása is, minap átadták az iskola új épületszárnyát és az új rekortán burkolatú sportpályát.

Tovább olvasom

Megszépült a tiszafüredi vasútállomás és környezete

A minap vágták át a rendbe tett tiszafüredi vasútállomás avatószalagját Ujvári Imre polgármesterrel, Hadnagy Attilával, a MÁV Zrt. debreceni pályavasúti igazgatóságának vezetőjével, F. Kovács Sándorral, a térség országgyűlési képviselőjével és Hubai Imrével, a megyei közgyűlés elnökével.

Tovább olvasom

Egy árnyék nélküli játszótértől reméli a fideszes képviselő a népességfogyás megállítását Karcagon

Jelentősen csökkent egyes területeken a népesség száma a legutóbbi népszámlálás adatai szerint hazánkban. A keleti országrészből szinte menekülnek az emberek. Ehhez képest meglepő, és már-már groteszk, ahogy a fideszesek még mindig biztatják/áltatják magukat, hogy lesznek még itt szebb adatok is.

Tovább olvasom

Képzeljék, még tovább fejlődött a magyar vidék!

Nagyot mentek a megyei fideszes képviselők közül ketten is a napokban. A jobboldali politikusok jelentős fejlesztésekről számolhattak be közösségi oldalukon, már ha az általuk említetteket jelentősnek lehet nevezni. Van azonban egy kivétel, ő Kállai Mária, akinek egy szalagátvágó olló sem jutott.

Tovább olvasom

Valamikor Karcagot is elérheti az M4-es

Az épülő M4 gyorsforgalmú út karcagi szakaszát, és a Karcag-keleti elkerülő építési, engedélyezési és tervezési folyamatait beszélték át Karcagon a minap. A megbeszélésen jelen volt Pántya József útépítési beruházásokért felelős helyettes államtitkár, Hubai Imre vármegyei elnök és Szepesi Tibor polgármester. Közel áll a megvalósítás, a munka a tervek szerint halad, számolt be a fejleményekről meglehetősen szűkszavúan F. Kovács Sándor. A jobboldali országgyűlési képviselő annyit azért még hozzátett, hogy éppen egy évvel ezelőtt közölték a hírt, hogy folytatódik az M4 gyorsforgalmi út építése Törökszentmiklós és Kisújszállás között. Fontosnak tartotta közölni, hogy…

Tovább olvasom

Fejlődnek a Tisza menti települések – de biztos ez?

Folyamatos fejlődést élhetnek át a Tisza menti települések lakosai. Legalábbi azok mindenképpen, akik az F. Kovács Sándor fideszes országgyűlési képviselő körzetéhez tartozó helységek egyikén élnek. Több települést is meglátogatott a napokban F. Kovács Sándor. A fideszes országgyűlési képviselő mindent rendben talált, és azt is megállapíthatta, hogy a polgármesterek kiválóan végzik munkájukat. Járt Tiszagyendán, innen ezt közölte: “A térség egyik fejlődő települése Tiszagyenda, amelynek agilis, elkötelezett vezetése jó munkát végzett az elmúlt években. Ennek bizonyítéka az a sok fejlesztés, amely megvalósult a községben a mögöttünk álló időszakban. Látszik a kitartó munka…

Tovább olvasom