A szolnoki Balla György több mint 2,6 millió forint ellenében maradt hallgatag a parlamentben

Jellemzően a parlamenti államtitkárok szólaltak fel legtöbbször a parlamentben az idén is, hiszen az ő feladatuk válaszolni a képviselők kérdéseire és interpellációira. Vannak néhányan a honatyák közül, akik kimondottan sokat beszéltek idén is. Ám még többen vannak, akik egyetlen szót sem szóltak. Köztük van a szolnoki Fidesz alapítója, Balla György is.

Tovább olvasom

Csúcstartó fideszesek, de társuk, a szolnoki képviselő a tömegközlekedést részesíti előnyben

Több mint 5 millió forintot tankolt el egy év leforgása alatt a fideszes Hörcsik Richárd – derült ki a Blikk adatigényléséből. Tavaly augusztus és idén július között összesen 212 millió forint közpénzből autóztak az országgyűlési képviselők, s csak alig néhányan választották a jóval költséghatékonyabb tömegközlekedést. Köztük van a karcagi Vadai Ágnes és a szolnoki Balla György is.

Tovább olvasom

Balla György szerint azért halogatja a Fidesz a NATO-szavazást, mert „Brüsszel hazudik, mint a disznó”

A Magyar Orvosi Kamaráról szóló döntést egy nap alatt képes volt átverni az országgyűlésen a Fidesz, ám a finn és svéd NATO-tagság megszavazása igencsak súlyos szorulást okozott a kormánypártnál, hiszen már több hónapja nyögnek felette. Most a szolnoki Balla György magyarázta meg a lehetetlent, disznónak nevezve an bloc Brüsszelt.

Tovább olvasom

Támogatást kapnak a megemelkedett energiaköltségekhez a települések

Támogatást kapnak a megemelkedett energiaköltségekhez a települések – közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel. A kormány a korábbi tízezer lakos alatti településeknek adott kormányzati támogatás után most a tízezer lakos feletti városok és fővárosi kerületek energiaár-emelkedés miatti támogatásáról döntött mintegy 44 milliárd forint értékben. A települések anyagi helyzete, energiabeszerzési szerződéseik, alapvető intézményeik fűtési, világítási rendszere jelentősen eltérő – írták. Hozzátették: a támogatásért cserébe mindenkitől takarékosságot kérnek, ezért az érintett önkormányzatok tervet készítettek a lehetséges energiamegtakarítási lehetőségekről. A tájékoztatás szerint Balla György miniszteri biztos és Láng Zsolt kormánybiztos tárgyalt a városi,…

Tovább olvasom