A nyilvánosság ereje? Szerda estére hirtelen levágták a füvet a nevetség tárgyává váló szolnoki zónában

Volt, aki nevetgélt, mások inkább siránkoztak volna a hányaveti munkán, ami az ismételten különleges szolnoki fűnyírást mutatta be. Ám nem sokkal azután, hogy kikerült az internetre, hirtelen levágták a látványosan ott hagyott részt is.

Tovább olvasom

Németh Szilárd Karcagra látogatott, a Sámándobnál viszont darázsfészekbe nyúlt

Nagy az esélye, hogy kormányzati sikerként kívánta bemutatni a helyiek nagy része szerint csak felesleges és hatalmas pénzkidobásnak (sokak szerint lopásnak) lehet nevezni a sokmilliárdos Sámándobot. Ezt saját közösségi oldalán a tudtára is adták.

Tovább olvasom

A szolnoki Hetényi Géza Kórház mostantól mindenkit feljelent, aki akár az interneten is gyalázza a dolgozókat

Bár a főigazgató tökéletesen tisztában van azzal, hogy a kritikák egy része jogos, ők is hibázhatnak, de van egy határ. Erre a hírre azonban végképp felrobbant az internet, csak remélni tudjuk, nem hoz elő fordított hatást a páciensekből.

Tovább olvasom

Nagyon kiakadt Kis Grófo, csalók élnek vissza a nevével

Feszült hangvételű bejegyzést tett közzé a Facebookon néhány nappal ezelőtt a szolnoki születésű Kis Grófo: kiderült, több közösségi oldalon is csalók élnek vissza a nevével, kamu nyereményjátékok ígéretével próbálnak pénzt kicsikarni a gyanútlan, naiv emberektől. A mulatóssztár figyelmeztetett, ne dőljenek be senkinek.

Tovább olvasom

Botrány az Electroluxnál, elképesztő leárazásnak tűnt, rengetegen megrendelték, de nem fogják megkapni a sütőt

Alapszabály, ha valami túl szépnek és meseszerűnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor az jó eséllyel nem is valós. Igaz, itt nem átverésről volt szó, a cég valóban 1800 forintért hirdette meg a 160 ezres sütőt. Ezt ezren köszönték is szépen és megrendelték. Az ár azonban tévedés folytán került ki. Ilyenkor mi van?

Tovább olvasom

Súlyosabb a jászsági áramkimaradás, mint gondolták

Az eddigi információk szerint felrobbant egy trafóház Jászberény külterületén, emiatt kora délután óta nincs áram a Jászkunság jelentős részén. Rengeteg települést érint a kimaradás, a helyreállítás hosszabb időt vehet igénybe, mint eleinte gondolták. A televízió- és internetszolgáltatás is huzamos ideig akadozhat.

Tovább olvasom

Átvertek több jászsági anyukát is internetes csalók – az ürügy, néhány gyermekholmi megvétele

Az online világban sajnos elképesztően nagy méreteket ölt a csalás, a valótlanság. Különösen igaz ez az adásvételre. A megyében több édesanya is arról számolt be, hogy babaruhával, kisággyal, gyermekjátékkal verték át, vagy csaltak ki tőlük pénzt.

Tovább olvasom