Rabruhát és egy köteg húszezrest kapott Boldog István a tárgyalásán

Mozgalmasan zajlott a Boldog-ügy tárgyalása, az kétségtelen: a cserkeszőlői tanúkat meghallgató, az egyik legnagyobb nyilvánosságra került Jász-Nagykun-Szolnok megyei korrupciós háló új felvonásáról mi is beszámoltunk, de jócskán maradt még izgalmas történés aznapról a Fővárosi Törvényszék környékén.

Tovább olvasom

Milyen meglepő: sok tanú másképp emlékszik a Boldog-ügyre

Bár a felszín alatt biztos lenne még mit keresgélni, a napvilágra hozott korrupciós ügyek közül egész biztosan Boldog István és csapatának története tekinthető a legfajsúlyosabb Jász-Nagykun-Szolnok megyei esetnek az utóbbi évekből. November 8-án, szerdán a Fővárosi Törvényszéken tovább folytatódott a szövevényes háló kibogozása és a tanúk meghallgatása.

Tovább olvasom

A tenni akarás jegyében ismét megalakult a jászberényi Fidesz-csoport

Ismét megalakult a jászberényi Fidesz-csoport, aminek feloszlatását még januárban kezdeményezte Pócs János jászsági képviselő, választókerületi elnök. A jászberényi Fidesz olyan szépen esett szét pár hónapja, ahogy az ellenzéki oldalon szokott előfordulni.

Tovább olvasom

Boldog Istvánban nagyon felment a pumpa, ahogy állítólag az ellenfél ünnepelt

Boldog István nem kímélte bejegyzésében az ellenfél csapatát, akikkel kapcsolatban azt írta: “a bunkó az bunkó”. Boldog István a Kétpó csapatában rúgja a labdát, az együttes a megye háromban játszik, nagyon kevés sikerélménnyel. Talán ez frusztrálta az egykori fideszes országgyűlési képviselőt.

Tovább olvasom

A Boldog-peren elhangzott: a martfűi polgármester legszívesebben belehányt volna egy vödörbe

Olyan volt, mint egy földesúr, mi meg a vazallusai (…) átállt a sötét oldalra, nem a mi érdekinket nézte, hanem hogy a fönti vezetésnek mi a jó. Ezt Kazinczy István, Tiszatenyő korábbi polgármestere mondta Boldog Istvánról. A Fővárosi Törvényszéken szerdán folytatódott Boldog István pere, amiről a Telex.hu tudósított.

Tovább olvasom