Az egész rendszer a korrupcióra épül a Boldog-ügyet kirobbantó kengyeli ex-polgármester szerint

Március 6-án, szerdán folytatódott a Boldog-saga sokadik felvonása: a vád a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közéletet figyelemmel követők számára jól ismert lehet, a Boldog Istvánhoz közhető csapat a hivatali befolyásával visszaélve igyekezett TOP-os pályázatokat befolyásolni, sőt, visszaosztással irányítottan választották ki a kivitelezőket.

Tovább olvasom

Boldog István exképviselő ügyében fordult Hadházy Ákos a korrupcióellenes hatósághoz, sokkoló választ kapott

Az Integritás (azaz “korrupcióellenes”) Hatóság rövid mérlegelés után megtagadta a Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő által kezdeményezett vizsgálat indítását a Boldog-üggyel kapcsolatban. Történt ez annak ellenére, hogy a Miniszterelnökség beismerte: az országgyűlési képviselők beleszólhatnak abba, ki kapjon és ki ne kapjon állami (EU-s) támogatásokat, viszont ezekről a utasításokról nem készül hivatalos feljegyzés.

Tovább olvasom

Rabruhát és egy köteg húszezrest kapott Boldog István a tárgyalásán

Mozgalmasan zajlott a Boldog-ügy tárgyalása, az kétségtelen: a cserkeszőlői tanúkat meghallgató, az egyik legnagyobb nyilvánosságra került Jász-Nagykun-Szolnok megyei korrupciós háló új felvonásáról mi is beszámoltunk, de jócskán maradt még izgalmas történés aznapról a Fővárosi Törvényszék környékén.

Tovább olvasom

Milyen meglepő: sok tanú másképp emlékszik a Boldog-ügyre

Bár a felszín alatt biztos lenne még mit keresgélni, a napvilágra hozott korrupciós ügyek közül egész biztosan Boldog István és csapatának története tekinthető a legfajsúlyosabb Jász-Nagykun-Szolnok megyei esetnek az utóbbi évekből. November 8-án, szerdán a Fővárosi Törvényszéken tovább folytatódott a szövevényes háló kibogozása és a tanúk meghallgatása.

Tovább olvasom

A tenni akarás jegyében ismét megalakult a jászberényi Fidesz-csoport

Ismét megalakult a jászberényi Fidesz-csoport, aminek feloszlatását még januárban kezdeményezte Pócs János jászsági képviselő, választókerületi elnök. A jászberényi Fidesz olyan szépen esett szét pár hónapja, ahogy az ellenzéki oldalon szokott előfordulni.

Tovább olvasom