A megafonos megmondóember a Karsai Dánielre tett minősíthetetlen mondatai miatt visszavonul, Boldog István vigasztalja

Megosztás

Van annak egy diszkrét bája, amikor a Jász-Nagykun-Szolnok megyében híressé és hírhedtté vált Boldog István, akit az ügyészség elképesztő mértékű, rendszerszintű korrupció kiépítésével vádol, próbálja maradásra bírni Szakács Istvánt, aki az elmúlt napokban a Fidesz számára is vállalhatatlan kijelentést tett a halálos beteg Karsai Istvánról.

Az ügy előzménye

„A Karsai Dániel kapja be… Azért, mert az életről egyedül a jóistennek van joga rendelkezni. A Karsai Dániel annyira, annyira izél, tehát hogyha olyan állapotban érzi magát, vegyen be két doboz Xanaxot, azt viszontlátásra” – ezt mondta egy videó tanúbizonysága szerint Szakács István, a Megafon győri propagandistája, akinek a TikTokon kérdezték a véleményét arról, hogy Sulyok Tamás köztársasági elnök elutasította Karsai kérelmét, amiben kegyelmet kér az életvégi döntésben segítőknek – írja a Média1.

Szakács később feltöltött egy videót, amiben elnézést kért a történtekért. Szakács akkor még a baloldalt okolta a saját szavaiért. Friss bejelentése arra utal, hogy mégis csak ő a hibás. A mostani az első olyan eset, amikor a Megafon egyik arcának botránya nem maradt következmény nélkül.

„Közlemény!
Elismerem, hatalmas butaság volt, amit mondtam, sosem szabadott volna, és bárcsak vissza tudnám csinálni, de sajnos ezt már nem tehetem.
Egyáltalán nem mentség, egy TikTok élőben történt, sok baloldali provokáció után, és azonnal bocsánatot kértem.
Utána Facebook bejegyzésben is bocsánatot kértem.
Őszintén sajnálom a történteket, és nem is értem, hogy jött ki ilyen belőlem.
Az intenzív TikTok élőzés rosszat hozott ki belőlem, nem jó a mentális egészségemre.
Ezért most egy jó darabig (talán örökre) visszavonulok a közéleti kommentártól!
Még egyszer Bocsánatot szeretnék kérni Karsai Dánieltől, családjától és minden olyan embertől akiben minősíthetetlen kijelentésem megbotránkozást keltett!”

– posztolta ki a Facebookra Szakács István megafonos propagandista, miután országos megbotránkozást váltottak ki szavai. És hogy mit lépett erre a jó ideje eltűnt, rendszerszintű korrupcióval vádolt Boldog István? Marasztalná.

Tehát a bolsevikok hallgattatnák el és szó sincs vállalhatatlan, egészen botrányos kijelentésekről? Érdekes a Fidesz-KDNP világa.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek