A korrupcióval vádolt fideszes Boldog István libsizett egyet és étkezési tanácsokat adott

Megosztás

Bár mintha a bejegyzés teljes nyelvezete ismerős lenne valahonnan. Igaz, értékeljük, hogy Boldog úr egyáltalán szabadlábon lehet, azok alapján, amikkel az ügyészség vádolja. Igaz, a kétharmadhoz minden fideszes kell, szent a cél.

Nem indul a 2022-es országgyűlési választáson Boldog István, de ez nem azt jelenti, hogy távol tartja magát a Fidesz-hívek érzékenyítésének nemes feladatától. Teszi mindezt úgy, ahogy tudja, de abban biztos lehet a főnöke, hogy belead apait-anyait!

Az egykori bakterből lett országgyűlési képviselőt az ügyészség azzal vádolja, hogy a társaival együtt rendszert épített ki a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pénzeinek megcsapolására: befolyásolták a pályázat eredményeit, amivel elérték, hogy az általuk kiválasztott vállalkozók kapják a munkákat. Az ügyészség hat év letöltendő börtönbüntetést ajánlott nekik, ha beismerik, hogy bűnszervezetet működtettek és kenőpénzt fogadtak el. Ők ezt nem fogadták el, ártatlannak mondták magukat. (Varosikurir.hu)

Úgy tűnik, Boldog meggyőződése, hogy van értelme hergelni közösségi oldala olvasóit, ezért vasárnap este belehúzott:

“Egy pohár 2014-es évjáratú Debrői Hárslevelű és a feleségem által készített tepertős papucs szilva lekvárral. Ez az élet libsik, nem a Dom Pérignon és a lazac!😁 Azt egyétek ti, én maradok a hazai italoknál és ételeknél!”

Vajon a magabiztosság annak szól, hogy Polt Péter a legmagasabb szinten igyekszik jobbá tenni Boldog István kilátásait? De ha már nem lesz képviselő, akkor is védeni fogják ilyen magasról? Vagy feláldozzák, “mert már nincs rá szükség”?

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, étel és belső tér

Kapcsolódó cikkek