Repült a hírhedtté vált “lombkoronasétányos” polgármester, kiszavazták

Egyértelmű, hogy az utóbbi két évben jóval többet és többen hallottunk Nyírmártonfalváról, mint korábbi életünkben valaha is. Az arroganciájával és bosszúállásával botrányhőssé vált polgármesterből azonban nem kért többet a település.

Tovább olvasom

Részegen balhézott, lemondott, de a Fidesz újra képviselőt csinálhat belőle Tiszaföldváron

Február végén nagy port kavart Jász-Nagykun-Szolnok megyében, de még az országos sajtóban is megjelent, hogy Cseuz Zsolt akkori tiszaföldvári alpolgármester és társa részegen balhéztak egy helyi borozóban. A férfi nem sokkal később lemondott, majd a DK kiskorúak zaklatásával vádolta meg. A botrányos eset után a Fidesz újra önkormányzati képviselőjeltként indítja Cseuzt.

Tovább olvasom

Hátha a nyilvánosság változást hoz: nagyon elegük van a szolnokiaknak abból, ami a Zagyva-parton történik

Már meg sem üti az ingerküszöbüket, hogy ételmaradék, végeláthatatlan szemét, törött üveg, sőt, emberi ürülék borítja a Zagyva-part teljes hosszát, ami önmagában is borzasztó. Ám most olyan események is zajlanak már, amikor nem lehet csendben lenni.

Tovább olvasom

Az Agóra Egyesület szerint botrányba, lökdösődésbe fulladt Ligeti József lakossági fóruma

Zajlik az élet Szolnokon: néhány nappal ezelőtt az SZKTT Egyesített Szociális Intézményben (Vízpart körúti idősek otthonában) tartott lakossági fórumot a hatodik számú választókerület önkormányzati képviselője, Ligeti József. Az általános, megszokott beszélgetésnek induló esemény azonban szitkozódásba és személyeskedésbe fordult, az Agóra – Őszintén Szolnokért és a képviselő természetesen teljesen máshogy látja a történteket.

Tovább olvasom

Kiskorúak zaklatásával vádolják a lemondott tiszaföldvári alpolgármestert, aki mindent tagad

Nagyon komoly ügyben tett feljelentést a Demokratikus Koalíció, miután egy tiszaföldvári lakos arról beszélt nekik egy felvételen, hogy a borozóban balhézó, majd lemondó tiszaföldvári alpolgármester, Cseuz Zsolt és vállalkozó barátja fiatalkorú lányokat zaklathatott részegen, és emiatt zárták ki őket. A vádakra eközben nagyon hamar reagált Cseuz is, aki állítása szerint még a kabátját sem vette le.

Tovább olvasom

Novák Katalin a legbölcsebb köztársasági elnök, hallhattuk Pócs Jánostól

Ahogy megírtuk már a Szol24-en, a köztársasági elnök, Novák Katalin tegnap este lemondott tisztségéről, majd ezután nem sokkal Varga Judit egykori miniszter is bejelentette, hogy távozik a közéletből. A Jászság országgyűlési képviselőjét, Pócs Jánost a térségi televízió műsorában kérdezték a botrányról.

Tovább olvasom

Elsöpörte a pedofilbotrány, lemondott Novák Katalin – információink szerint Varga Judit is visszalép

Ahogyan az a mai hazautazásakor várható volt, a köztársasági elnök lemondott. De a nemrég még Igazságügyi Miniszterként dolgozó Varga Judit is nyakig sáros az ügyben. Nemhivatalos források szerint már Varga Judit is távozóban.

Tovább olvasom

Hatalmas botrány tört ki a Szolnoki Olaj legutóbbi mérkőzésén

A Szolnoki Olaj, bár még mindig a harmadik helyen áll, zsinórban a második vereségét szenvedte el az Alba Fehérvár, majd előző hétvégén – nagy meglepetésre – a Budapesti Honvéd SE ellen. A csapat nincs jó formában, ezen pedig aligha segít, hogy egy meglehetősen szerencsétlen közjáték miatt kell most magyarázkodniuk.

Tovább olvasom