Az LMP is támogatja a vizsgálatot a Lánchíd-korrupció ügyében

Ötmilliárd forint a tét, a furcsaságokkal teli ügyben ugyanis ennyivel nem tud elszámolni Karácsony Gergely, mitől lett ugyanaz a munka ugyanazon cég által megnyert pályázaton ötmilliárddal drágább. Nem minden ellenzéki erő maradt csendben, az LMP ugyanis szeretné kivizsgáltatni az ügyet.

Tovább olvasom

Már közölték is a két kismama halálát vizsgálók: egyik esetnél sem a kórház hibázott

A Nyíregyházi Kórházban január közepén egymás utáni két napon két kismama is életét vesztette közvetlenül a szülés után. Belső vizsgálat indult a két tragédia kapcsán és ennek gyors eredménye született: a kórház szerint ők nem hibáztak, mindent szakszerűen tettek.

Tovább olvasom

Tragédia: a nyíregyházi kórházban két napon belül két kismama hunyt el szülés után

A 33 éves, háromgyermekes anya családja tudni akarja a tragédia okát. Azt mondták, az áldozat egy szülészeti szobában volt azzal az újfehértói anyával, aki ikrei világrahozatala után szintén meghalt egy nappal korábban. A nyíregyházi kórház azt közölte, mindkét esetet vizsgálják, de nincs köztük összefüggés.

Tovább olvasom

A vizsgálat szerint nem az emberi tevékenység okozta a Jászkunság közelében történt földrengéseket

Megyénk déli-délkeleti határának közelében nem kevesebb, mint 99 földrengés történt az elmúlt két-három hétben, ebből viszont csak néhány volt említésre méltóan nagy. Felmerült a lehetősége, hogy a közeli ipari tevékenységek okozhatták a földmozgásokat.

Tovább olvasom

EP-vizsgálat: Biztosítani kell, hogy ne csak Orbán és baráti köre gazdagodhasson az EU-s támogatásokból

Befejezte szerdán tényfeltáró látogatását Magyarországon az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottságának delegációja. A képviselők az uniós költségvetés védelmével kapcsolatos ügyekben tájékozódtak. Azt akarják elérni, hogy igazságosan és átláthatóan jussanak el az uniós források a magyar állampolgárokhoz.

Tovább olvasom

A légitársaság szerint sem volt rendben a rekordalacsony landolás, vizsgálatot indítottak

Szkiáthoszon mindig alacsonyan szállnak a repülők, de az elmúlt hétvégi eset mindenki számára feltűnően alacsonyra sikeredett. Ez pedig a WizzAirnek is feltűnt. Vizsgálatot indít a Wizz Air a múlt pénteken Szkiáthosz szigetén leszállt repülőgép miatt – mondta a légitársaság a Telexnek. A cég a repüléshez kapcsolódó adatokat és a landolás körülményeit vizsgálja majd, valamint a pilóták beszámolóját is meghallgatják. Bár a repülőtér kialakításából és a rövid leszállópályából adódóan minden gép alacsonyan száll le, a múlt heti járat még így is sok nézelődőt megijesztett. Szakértők szerint attól nem kell tartani, hogy ilyen esetben fizikailag…

Tovább olvasom