Bemutatták a Szigligeti Színház műsorát az új évadra

A színház és a művészet kedvelői számára fontos hír következik, hiszen a Szolnoki Szigligeti Színház bemutatta az új évadát, illetve elindult a bérletértékesítés is. Zenész színművel, vígjátékokkal és musicallel egyaránt készül a társulat.

Tovább olvasom

„Lám, még élek” – Betegségéről nyilatkozott Balázs Péter

Balázs Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész 2007 és 2021 között vezette a Szolnoki Szigligeti Színházat, őt Barabás Botond követte. A 81 esztendős, legendás színésszel a Blikk készített interjút: szóba került a betegsége, a családi összejövetelek, de még a Fradi és a Liverpool is.

Tovább olvasom

Andor Évának sírta el bánatát Balázs Péter, aki szerint Jordán Tamás részegen hívta fel őt

Hihetetlen aljassággal támadták a Kossuth-díjas művészt saját kollégái címmel jelent meg egy írás Balázs Péterről, aki 2007 és 2021 között vezette a szolnoki Szigligeti Színházat. Balázs a Kontextus adásában beszélt súlyos betegségéről, és azt is elmondta, hogyan hívta fel állítólag részegen Jordán Tamás, hogy ne legyen igazgató.

Tovább olvasom

A város, ami tízmilliárdokat kap fejlesztésekre 

Régen várt beruházások indulhatnak el Debrecenben. A cívis város tavasszal már eddig is mintegy 174 és fél milliárd forint kormányzati támogatást kapott csak a 2023. és 2026. közötti évekre, amihez most hozzácsaptak még 112 milliárdot! Ezzel kilenc felfüggesztett projekt kapott ismét zöld utat. Szolnokon nem mondható mindez el.

Tovább olvasom