Elgázoltak egy kerékpárost, teljes útlezárás van a 34-es főúton

Egy Kunhegyes felé haladó kerékpárost ütöttek el, aki megsérült a baleset során. Közúti közlekedési baleset történt a 34-es számú főút 24. kilométerszelvényében csütörtökön délelőtt, 10 óra után. A rendelkezésre álló adatok szerint egy kerékpáros közlekedett Kunmadaras felől Kunhegyes irányába. A vele egy nyomon haladó tehergépkocsi megkezdte előzését, ekkor a kerékpáros eddig tisztázatlan okból balra rántotta kormányát, és a jármű elütötte. A baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték a baleset helyszínelését.

Tovább olvasom

FRISSÍTVE! Baleset miatt teljes útlezárás van a 4-es főúton Karcagnál

Két kamion, egy kistehergépkocsi és egy személyautó ütközött szerda délelőtt a 4-es főút 170-es kilométerénél, Karcagnál; a balesetben ketten megsérültek – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.A rendőrök a forgalmat Füzesgyarmat felé terelik.  A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a helyszínen a karcagi, a püspökladányi és a szolnoki hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. FRISSÍTÉS:

Tovább olvasom

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei bűnszövetkezet tagjainak menekülését útzárral kellett megakadályozni

Százmilliós kárt okoztak a költségvetésnek a bűnszövetség tagjai, a felelősségre vonás elől viszont elmenekültek volna. Nem sikerült. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei bűnszövetség által irányított cégek alvállalkozóként ugyan végeztek valós gazdasági tevékenységet, munkavállalókat is vettek fel, ám fizetendő adójukat fiktív számlákkal csökkentették, összesen 100 millió forinttal rövidítve meg az államot – írja az Uzletem.hu. A banda felszámolására szervezett, több megyét érintő akcióban a NAV több mint 120 munkatársa összesen 57 helyszínen tartott kutatásokat. A budapesti nyomozók munkáját járőrök, revizorok, IT-szakemberek és a MERKUR bevetési egység is támogatta. A nyomozók útzárat is bevetettek,…

Tovább olvasom