A hétvégi napok során számos baleset történt Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Megosztás

Két felborult autó és egy hibázó kamionsofőr miatti, órákon át tartó teljes útzár a mérleg.

Három, komoly problémát okozó eset is történt a megyében 24 óra leforgása alatt.

Tiszadob-Tiszadada között egy kamion forgalmi akadályt képzett órákon át. Személyautóval óvatosan el lehetett menni, de úgy is csak bő egy óra elteltével. Buszközlekedés órákon át szünetelt, míg végül megnyitották az útszakaszt.

Egy másik esetnél, szintén hétvégén lesodródott az útról, majd felborult egy személygépkocsi Egyeken, a Csokonai utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók átvizsgálták, áramtalanították a járművet, majd a forgalmi akadályt megszüntették. (Katasztrófavédelem)

Kunszentmárton környéke sem maradt ki a szórásból. Kunszentmiklós és Kunadacs között egy személygépjármű az útról lesodródott, majd az árokba csapódva a tetejére borult. A gépjárműben egy ember utazott aki ki tudott szállni a baleset után. A helyszínre a Kunszentmiklós ÖTP, Szalk ÖTE, a mentők és a rendőrség érkezett ki. A gépjármű áramtalanítása megtörtént, az egységek a helyszínelést követően a járművet a kerekeire fordították. A mentőszolgálat munkatársai a sofőrt megvizsgálták, majd további kivizsgálásra kórházba szállították. (Katasztrófavédelem, Baleset-info)

Kapcsolódó cikkek